10 nejžhavějších celebrit: Vévodí Ryan Gosling a Mila Kunis
zdroj: tisková zpráva

10 nejžhavějších celebrit: Vévodí Ryan Gosling a Mila Kunis

15. 4. 2013 – 16:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Podle internetové magazínu Details zvolili jeho čtenáři žebříček deseti nejžádanějších celebrit, se kterými by rádi strávili noc. Souhlasíte s nimi?

1. Ryan Gosling (32)

Usměvavému herci dalo hlas rovných 50 procent hlasujících, díky čemuž se umístil na prvním místě žebříčku. Není se čemu divit, že okouzlil i takovou krásku, jakou je Eva Mendes, která s ním už nějakou dobu chodí.


2. Zac Efron (25)

O něco mladší herec si získal své příznivce zřejmě roztomilým kukučem a vypracovaným tělem. Své o tom ví i herečka Vanessa Hudgens, která ho měla jen a jen pro sebe po celé čtyři roky, než si dali sbohem. Zacovi dalo hlas celých 45 hlasujících.

Zac Efron zdroj: tisková zpráva


3. Adam Levine (34)

Frontman rockové kapely Maroon 5 se běžně umisťuje v nejrůznějších žebříčcích podobného typu, proto není žádným převapením, že ho zvolilo 36% hlasujících v této anketě. Praktikuje jógu a miluje krásné ženy, i když prohlásil, že se bojí oženit, protože nechce být nikdy rozvedený.

Adam Levine zdroj: tisková zpráva


4. Channing Tatum (32)

Herec a tanečník získal stejný počet hlasů jako Adam Levine. Dříve se živil také jako striptér, ale ženskou populaci přitahuje hlavně svou vypracovanou postavou, která od roku 2009 zákonitě patří jeho ženě Jenně Dewan, která je taktéž herečkou.

Channing Tatum zdroj: tisková zpráva

5. Bradley Cooper (38)

Here,c známý z filmů Pařba v Las Vegas a v Bangkoku, má pro své slavné kolegyně slabost. Jeho šarm okouzlil například Renée Zellweger nebo představitelku princezny Neityri z filmu Avatar Zoe Saldanu.

Bradley Cooper zdroj: tisková zpráva


Ženy

1. Mila Kunis (29)

Ukrajinská herečka je v současné době jednou z nejžádanějších v Hollywoodu. Není se čemu divit, že vyfoukla mladého manžela Ashtona Kutchera slavnější Demi Moore. Často je nachytána paparazzi bez make-upu a v teplákách, kdy by jí málokdo poznal.

Mila Kunis zdroj: tisková zpráva


2. Kate Upton (20)

Blonďatá modelka a herečka nedá spát nejednomu muži, kterého na jejím těle upoutá mimo dokonalých křivek i bujné poprsí. V letošním roce se umístila na krásném třetím místě v žebříčku nejvíce sexy modelek hned za Adrianou Limou a Gisele Bünchen. Do postele by si ji vzalo 32 procet čtenářů serveru Details.

Kate Upton zdroj: tisková zpráva

3. Jennifer Lawrence (22)

Letošní vítězka Oscara začala být nejen díky svému hereckému umu velmi obsazovaná do nejnovějších snímků. Možná jí brzy bude Hollywood ležet u nohou a stejně tak mužská část populace. Zvolilo ji 27 procent hlasujících, které tato kráska zaujala.

Jennifer Lawrence zdroj: tisková zpráva

 4. Jessica Alba (31)

Americká herečka je sice už dvojnásobnou maminkou, ale na její snědé postavě se to ani trochu nepodepsalo. Je věrná svému muži Cashi Warrenovi, kterého s vzala v roce 2008. Objevila se i na obálce magazínu Playboy, kde předvedla své úžasné křivky. Jessicu zvolilo 26 procent hlasujících a tak skončila na krásném čtvrtém místě.

Jessica Alba zdroj: tisková zpráva


5. Megan Fox (26)

Hvězda filmu Transformers se nedávno stala maminkou syna Noaha Shannona, kterého má se svým manželem Brianem Austinem Greenem známým ze seriálu Beverly Hills 902 10. Megan je srovnávána s Angelinou Jolie, má celkem devět tetování, ale také několik plastických operací, které jsou na ní čím dál více zřetelné. To ale nevadí 23 procentům hlasujících čtenářů, kteří ji považují za objekt své touhy.

Megan Fox zdroj: tisková zpráva

 Koho si v žebříčku dokážete představit vy?

Zatím bez komentáře, buďte první!