10 nejžádanějších osobností měsíce září! Je mezi nimi váš favorit?
zdroj: Profimedia

10 nejžádanějších osobností měsíce září! Je mezi nimi váš favorit?

2. 10. 2016 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Herec David Gránský, který momentálně září v oblíbené soutěži Tvoje tvář má známý hlas, vede tabulku návštěvnosti na vašem oblíbeném webu Osobnosti.cz? Víte, které další osobnosti jsou mezi TOP 10 celebritami měsíce září? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to!

1. David Gránský

David Gránský je český zpěvák a herec. Širšímu publiku se představil v roce 2008 v pěvecké reality show X Factor, kde se dostal do finále ve skupině 15-24 let. Vypadl po šestém finálovém kole. O tři roky později, tedy v roce 2011, přišel jeho divadelní debut v muzikálu Naháči, který byl však neúspěšný a uváděl se pouze krátce. Více.

David Gránský zdroj: Archiv TV Prima

Více fotek Davida Gránského

2. Anna Fialová

Je vnučkou herce Karla Fialy. Jejím filmovým debutem byl snímek Román pro ženy, proslavila se seriálem Vinaři, kde ztvárnila Julii Vlčkovou. Objevila se také v dětské roli v muzikálu Golem. Více.

Anna Fialová zdroj: Distributor

Více fotek Anny Fialové

3. Hana Holišová

Brněnská rodačka, dcera dirigenta a korepetitora Evžena Holiše a zpěvoherní sólistky Hany Horké, se sice narodila do hudebního prostředí, přesto nešla k divadelní profesi přímočaře. Více.

Hana Holišová zdroj: Distributor

Více fotek Hany Holišové

4. Markéta Procházková

Markéta Procházková je česká muzikálová zpěvačka, vítězka pěvecké soutěže Jihlavský slavík a televizní soutěže Rozjezdy pro hvězdy. Narodila se 25. února 1986 v Jihlavě. Zde také do svých 19 let žila a studovala. Více.

Markéta Procházková zdroj: tisková zpráva

Více fotek Markéty Procházkové

5. Justin Bieber

Justin Bieber je kanadský pop/R&B zpěvák, kterého uvedl ve známost internetový videoportál YouTube. Na tomto portálu byl objeven svým aktuálním manažerem Scooterem Braunem. Poté odletěl do Atlanty za R&B zpěvákem a textařem Usherem. Zanedlouho podepsal nahrávací smlouvu s Island Records. Více.

Justin Bieber zdroj: tisková zpráva

Více fotek Justina Biebera

6. Jan Cina

Jan Cina je český herec. Dětskou roli si zahrál už ve filmu Smradi z roku 2002, jednu z hlavních pak v Místech o 9 let později. Účinkoval v televizních pořadech a seriálech, na divadelních prknech i v dabingu. Působí i jako moderátor. Více.

Jan Cina zdroj: tisková zpráva

Více fotek Jana Ciny

7. Petr Lexa

Petr Lexa, známý také jako Hoggy, byl jeden z finalistů soutěže Hlas Československa, dokonce dvakrát se zúčastnil soutěže Superstar a v současnosti je zpěvák ve skupině Slza, vzniklé v roce 2014. Na YouTube vystupuje pod přezdívkou Hoggy. Více.

Petr Lexa zdroj: tisková zpráva

Více fotek Petra Lexi

8. Karel Gott

Karel Gott je nejvýznamnější český zpěvák populární hudby, známý už pět desetiletí, s přívlastkem „Zlatý hlas z Prahy“. Karel se narodil 14. července 1939 v Plzni. V mládí se toužil stát malířem a po ukončení školní docházky se v Praze neúspěšně pokoušel o studium výtvarného umění. Když nebyl přijat, odešel do učení v oboru elektromontér. Více.

Karel Gott zdroj: Facebook

Více fotek Karla Gotta

9. Sebastian Navrátil

Popový zpěvák, kytarista a textař Sebastian Navrátil se narodil 29. listopadu 1991 v Mnichově, odkud se z rodinných důvodů přestěhoval do Liberce. V tomto severočeském městě vystudoval Střední školu průmyslovou textilní, obor Podnikání a textilní výroba. Více.

Sebastian Navrátil zdroj: tisková zpráva

Více fotek Sebastiana Navrátila

10. Miley Cyrus

Miley Cyrus je americká herečka, zpěvačka a textařka. Je známá hlavně díky účinkování v Disney Channel sériích Hannah Montana. Dabovala také postavu Penny ve filmu Bolt a nahrála píseň I Thought I Lost You, za kterou získala nominaci na Zlatý Glóbus. Více.

Miley Cyrus, Hannah Montana zdroj: tisková zpráva

Více fotek Miley Cyrus

Zatím bez komentáře, buďte první!