10 nejvyhledávanějších osobností v měsíci září
zdroj: Profimedia

10 nejvyhledávanějších osobností v měsíci září

6. 10. 2018 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

V dnešním článku se dozvíte, o které celebrity měli návštěvníci webu osobnosti.cz největší zájem v uplynulém měsíci. Zároveň se o nich můžete dozvědět spoustu zajímavostí. Je v žebříčku také váš favorit?

1. Vláďa Šafránek

Vláďa Šafránek byl český zpěvák, který se narodil 13. června 1972 v Mostě. Zpívat začal již ve svých 14 letech ve skupině Krevel. Do roku 2006 působil ve skupině Harlej a roku 2009 zakládá na počest Waldemara Matušky kapelu Walda Gang. Více.

Láďa Šafránek - Walda Gang zdroj: Profimedia

2. Vojtěch Drahokoupil

Vojtěch Drahokoupil je český zpěvák, kytarista a textař. Narodil se 31. srpna 1995 v Liberci. Vojtěch účinkuje v páté řadě hudební reality show Tvoje tvář má známý hlas. Více.

Vojtěch Drahokoupil zdroj: TUTY

3. Eva Burešová

Eva Burešová je česká herečka a zpěvačka, která se narodila 22. července 1993 v Hlučíně. Vystudovala zpěv a muzikálové herectví. Zahrála si např. v seriálu Gympl s (r)učením omezeným a Modrý kód. Více.

Eva Burešová - Modrý kód zdroj: Archiv TV Prima

4. Peta Nitka

Peta Nitka je první česká transgender modelka. Narodila se 23. dubna 1994 v Ostravě. Průlom v jejím životě nastal po seznámení s fotografem Bharathanem Kangatheranen, který ji nabídl focení ve svém fotoateliéru v australském Perthu. Mezinárodního ohlasu se dočkala v prosinci 2015, kdy byly její snímky zveřejněny ve známém módním magazínu Ondine v Irsku. Více.

Peta Nitka zdroj: tisková zpráva

5. Svatý Václav

Svatý Václav byl českým knížetem a světcem. Byl synem knížete Vratislava a jeho manželky Drahomíry. Svatý Václav je jedním z nejoblíbenějších českých svatých, patron české země a mučedník. Více.

Svatý Václav zdroj: tisková zpráva

6. Eva Perkausová

Eva Perkausová je česká modelka a herečka. Narodila se 25. března 1994 v Praze. Účinkovala v seriálu Modelky s.r.o. a v seriálu Znamení koně. Později moderovala na TV Prima Topstar magazín. Více.

Eva Perkausová, Miroslav Donutil - Znamení koně zdroj: Bontonfilm

7. Sergio Basañez

Sergio Basañez je mexický herec, který se narodil 4. května 1970 v Poza Rica. Herectví se věnoval již od dětství. Svou první hlavní roli získal v telenovele Sueňo de Amor. Více.

Sergio Basañez zdroj: tisková zpráva

8. Martina Pártlová

Martina Pártlová je česká zpěvačka a finalistka X factoru. Narodila se 28. května 1979 v Českých Budějovicích. Martina ráda jezdí na koni a hraje beachvolejbal. V X factoru se umístila na 4. místě. Více.

Martina Pártlová Martina Pártlová | zdroj: Profimedia

9. Václav Neckář

Václav Neckář je český popový zpěvák a herec. Narodil se 23. října 1943 v Praze. V letech 1968 až 1970 byl společně s Martou Kubišovou a Helenou Vondráčkovou členem pěvecké skupiny Golden Kids. Od roku 1971 účinkoval s vlastní skupinou Bacily. Roku 2002 ho postihla mrtvice, po které se musel znovu učit mluvit a zpívat. Více.

Šíleně smutná princezna - Helena Vondráčková, Václav Neckář zdroj: Filmové studio Barrandov

10. Iveta Bartošová

Iveta Bartošová byla česká zpěvačka a herečka. Narodila se 8. dubna 1966 v Čeladné. V dubnu roku 2014 se dobrovolně rozhodla ukončit svůj život. V průběhu své kariéry se věnovala také charitativní činnosti. Iveta vždy patřila k nejoblíbenějším českým zpěvačkám. Více.

Iveta Bartošová zdroj: tisková zpráva

Zatím bez komentáře, buďte první!