Zde jsou nejzamilovanější slavné páry letošního karlovarského festivalu!
zdroj: Profimedia

Zde jsou nejzamilovanější slavné páry letošního karlovarského festivalu!

3. 7. 2013 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

48. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech je pokaždé nejen přehlídkou těch nejnovějších filmů a drahých rób, ale také lásky. Které známé české páry se ve Varech předvedly?

Ondřej Brzobohatý (30) a Taťána Kuchařová (25)

Jeden z nejčerstvějších mladých párů je určitě hudebník Ondra s modelkou a někdejší Miss Táňou, kteří svou lásku přiznali teprve nedávno. I když se hudebník vyhýbá pravdě o jejich vztahu, jen slepý by nepoznal, že jsou ti dva do sebe blázni.

 

Michaela Ochotská (28) a Lukáš Rosol (27)

Blonďatá moderátorka se na festivalu ukázala se svým snoubencem a tenistou v jedné osobě jen na skok. Nestihli sice ani jednu filmovou projekci, zato oba zářili štěstím a rozdávali úsměvy na všechny strany. Do Varů víceméně pouze přijeli pozdravit své známé a projít si kolonádu. Mimochodem zasnoubení mladého páru proběhlo již po pěti měsících chození, tak snad jak rychle vztah začal, tak stejně rychle neskončí.


Matěj Ruppert (33) a přítelkyně Tereza (27)

Frontman skupiny Monkey Business se po jednom neúspěšném manželství znovu chystá do chomoutu, a to po téměř čtyřleté známosti s krásnou brunetkou Terezou. Matěj ji teprve čerstvě požádal o ruku v jejich oblíbené restauraci a tak se co nevidět můžeme těšit na další hvězdnou veselku.

 

Ve Varech bylo k vidění spousta dalších zamilovaných dvojic, které spolu mají i potomky, jako je herečka Jitka Čvančarová a tanečník Petr Čadek, nebo herečka Martha Issová a režisér David Ondříček. Nechyběla ani stále krásná moderátorka Lejla Abbasová s hudebníkem Michaelem Kocábem, se kterým má syna.

Zatím bez komentáře, buďte první!