Yann Le Gac, nebo Jan Rosák, který je lepší v roli Otce Fury?
zdroj: tisková zpráva

Yann Le Gac, nebo Jan Rosák, který je lepší v roli Otce Fury?

29. 9. 2016 – 17:21 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Do legendární pevnosti Boyard se poprvé v historii dostali čeští soutěžící díky natáčení nových dílů pro televizi Prima. Jak se vám tato "česká" pevnost Boyard líbí? Rozporuplné diskuse se vedou hlavně o představiteli českého Otce Fury Jana Rosáka. Jaký je váš názor na jeho účinkování v této soutěži? Je snad lepší než Yann Le Gac, nejznámější představitel Otce Fury? Zahlasujte v anketě na konci článku!

Klíče od pevnosti Boyard

Klíče od pevnosti Boyard je francouzská dobrodružná televizní soutěž, v níž soutěží vždy šestičlenný tým, který v průběhu soutěže plní nejrůznější úkoly a jehož konečným cílem je uhodnout heslo k otevření trezoru. Výhru pak soutěžící obvykle věnují na charitativní účely. Více.

zdroj: Archiv

Otec Fura

Otec Fura je starý a velmi moudrý muž. Je to vysloveně symbol celé soutěže Pevnost Boyard. Dává soutěžícím hádanky, které když uhádnou tak jim dá buďto klíč nebo Indícii podle toho v jaké jsou už části. Více.

Nejznámější představitel Yann Le Gac VS český představitel Jan Rosák

Yann Le Gac

Yann le Gac se narodil v Bretani roku 1952. Již ve 14 letech se přidal k cirkusu, kde pracoval jako žonglér. Brzy ale začal svou kariéru směřovat jiným směrem. Nastoupil na konzervatoř a začal se zabývat moderním baletem. Více

Yann Le Gac Yann Le Gac | zdroj: Vlastní foto autora

Jan Rosák

Jan Rosák se narodil roku 1947 v Ivanovicích na Hané. Stal se vynikajícím moderátorem, českým rozhlasovým a televizním hlasatelem, scenáristou, příležitostným hercem. A samozřejmě je výborný voiceover. Více.

Jan Rosák zdroj: Vlastní foto autora

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku