Věra Martinová se rozešla s manželem
zdroj: Profimedia

Věra Martinová se rozešla s manželem

5. 6. 2015 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Úspěšná countryová zpěvačka po pětadvaceti letech společného soužití opustila bubeníka Jaroslava Petráska.

Martinová a Petrásek se podle dostupných informací rozešli už před rokem. Přestože oba si v mezičase našli nové partnery, rozvod prý neplánují.

"Chceme zůstat přáteli, moc si to tak přejeme, bez skandálů. Máme spolu úžasný dítě a v podstatě jsme si nic neudělali, jenom to prostě tak nějak všechno vyprchalo. Je to škoda," uvedla interpretka hitu Malý dům nad skálou v exkluzivním rozhovoru pro Blesk.

Věra rovněž prozradila, že její současný přítel se jmenuje Květoslav a zabývá se alternativní medicínou.

"Seznámili jsme se přes má bolavá záda. Hodně mi pomohl, velmi jsme si rozuměli už od začátku a časem to přerostlo v hlubší vztah," konstatovala.

Ještě koncem roku 2013 se přitom zdálo, že mezi Martinovou a Petráskem je všechno v nejlepším pořádku. A první dáma naší country music byla nezřídka kdy žádána, aby prozradila svůj recept na dlouhé a šťastné manželství.

"Nerada se hádám a snažím se najít kompromis za všech okolností… Nikdy jsem nezatoužila vyhledávat jiné vztahy, jsem dost uzavřená, rozpovídám se ve společnosti, která je mi milá, do těch falešných ani nechodím," svěřila se předloni serveru Deník.cz.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku