Vanessa Hudgens vyslala na internet nové sexy video!
zdroj: Profimedia

Vanessa Hudgens vyslala na internet nové sexy video!

3. 4. 2013 – 7:45 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Týden po představení nové písně natočila čtyřiadvacetiletá herečka a zpěvačka třicetivteřinové video s názvem $$$ex, kde účinkuje spoře oděná společně s několika tanečnicemi v odvážných pózách.

V pondělí 1. dubna napsala na svou stránku, kterou má na soicální síti Tumblr: "Nedávno jsem spolupracovala s dívčí kapelou YLA, kdy jsme se inspirovaly hudbou z filmu Spring Breakers. Zažily jsme tolik zábavy a to hlavně díky tomu, že jedna z mých nejlepších kamarádek Laura New také účinkuje ve skupině :))) Doslova jsme protančily celou noc v Rock Mafia Studios a zároveň u toho nahrávaly," vysvětlila jedna z hlavních představitelek nového filmu Spring Breakers.

 V novém krátkém videu dívky tančí a opravdu si to užívají. "Nemusíte chodit ani na film Spring Breakers, toto video vám ho přinese až domů! Tancovaly jsme v kuchyni! LOL! Byla to fakt legrace," dodává Vanessa.

Kromě vydání nového videa a založení jejího Tumblr účtu začala Vanessa přispívat na svůj staronový Twitter účet, který si již založila před dvěma lety, ale na který poslala zprávu až nyní: "BEEP BEEP...kdo dostal klíč k mému Twitteru? Vrooom! ;))", přivítala své fanoušky.

Podívejte se na divoké video Vanessy a jejích kamarádek, které nově přidala na internet!

 

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku