V Transformers 4 si Megan Fox nezahraje
zdroj: Profimedia

V Transformers 4 si Megan Fox nezahraje

24. 4. 2013 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Je to definitivní. Přestože první díl této sci-fi série jí proslavil, ve čtvrtém pokračování už se Megan Fox neobjeví.

S touto informací přišel sám režisér Michael Bay. "Ne, Megan se nebude vracet," řekl novinářům na premiéře svého nového filmu Krev a pot. "Protože je to úplně odlišný příběh, vše se tentokrát točí kolem Marka Wahlberga a jeho dcery," dodal na vysvětlenou.

V Transformers 4 se tak s největší pravděpodobností neobjeví ani Shia LaBeouf a Rosie Huntington-Whiteley. Michael Bay se ostatně již dříve nechal slyšet, že má v úmyslu herecké obsazení kompletně změnit. Podle dostupných zpráv by hlavní role měli ztvárnit Jack Reynor, Mark Wahlberg a Nicola Peltz. Jasné už je také to, že čtvrté pokračování Transformers bude začátkem nové trilogie.

Megan Fox ve filmu Transformers:Pomsta poražených zdroj: tisková zpráva

Bay nicméně tvrdí, že v žádném případě nepůjde o rebooot, tedy že příběh transformerů nezačne znovu od začátku. Děj se bude odehrávat v období krátce po skončení posledního konfliktu (viz třetí díl). Na Zemi už sice nejsou žádní Deseptikoni ani Autoboti, nicméně někteří mocní tohoto světa stále touží stát se ještě mocnějšími. A aby toho nebylo málo, naše planeta se ocitne v popředí zájmu jednoho prastarého Transfomera…

Zatím bez komentáře, buďte první!