Tyra Banks a Chrissy Teigen otevřeně promluvily o svých problémech s plodností
zdroj: Profimedia

Tyra Banks a Chrissy Teigen otevřeně promluvily o svých problémech s plodností

18. 9. 2015 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jsou krásné i bohaté, ale ke štěstí jim něco chybí… Slavné modelky zavítaly do talk show FABlife a rozpovídaly se o svých potížích s otěhotněním. Co všechno prozradily?

Tyra se nijak netají tím, že děti odkládala kvůli kariéře. Teď už má 41 let a ráda by si miminko pořídila – jenže příroda je proti. Nevyšlo jí ani umělé oplodnění.

"Je to legrační. Když mi bylo 23, říkala jsem si, že během tří let budu mít děti. Pak mi bylo 24 a říkala jsem si totéž. Říkala jsem si to každý rok, až najednou se to změnilo na 'OK, teď chci děti'. Akorát už to není tak jednoduché," prohlásila.

Flintu do žita ale rozhodně nehází. "Doufám, že to vyjde. Nechci jen jedno dítě. Chci celý vrh!" zavtipkovala. „A chci být ten typ mámy, za kterou jejich potomci můžou přijít s čímkoliv."

A co devětadvacetiletá Chrissy, která je provdaná za hudebníka Johna Legenda? Ta to rovněž nemá jednoduché.

"Už jsme byli i za odborníky, a jakmile se s těmito věcmi svěříte jiným lidem, zjistíte, že za nimi byla i spousta vašich známých a stydí se za to," konstatovala.

Teigen také uvedla, že ji irituje, když se jí někdo neustále ptá, zda už je v tom. Podle jejího názoru to musí být hrozné i pro všechny ostatní, kteří mají tentýž problém.

"Nedovedu si představit, že bych někomu položila otázku typu 'kdy už budete mít děti?' Protože kdo ví, čím si ten někdo právě prochází, kdo ví, s čím bojuje?" uvedla.

Tak ať vám to brzy vyjde, holky!

Zatím bez komentáře, buďte první!