Třetí díl Deníku Bridget Jones vychází po dlouhých 14 letech a bude to pecka!
zdroj: tisková zpráva

Třetí díl Deníku Bridget Jones vychází po dlouhých 14 letech a bude to pecka!

30. 9. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Spisovatelka Helen Fielding ve dlouho očekávaném třetím pokračování úspěšné Bridget Jonesové pro fanoušky přichystala celou řadu překvapení.

Korpulentní Bridget, která se ve dvojce provdala za Marca Darcyho alias Colina Firtha, bude zase singl. A proč? Autorka nechá zemřít právě jejího manžela! Třetí román o nesebevědomé Bridget, která hubne a zase tloustne, vychází po dlouhých čtrnácti letech od posledního druhého dílu, kde ji Marc požádal o ruku a vše skončilo happy-endem. Co bylo příčinou Marcova úmrtí zatím není jasné, protože román ještě oficiálně nevyšel.

Co je ale jisté je, že se Bridget za svého tolerantního a ohleduplného snoubence provdala a porodila mu dvě děti. A kdo jim asi dělal kmotra? Překvapivě Markův věčný rival Daniel Cleaver, který Bridget pobláznil, aby jí podvedl s nějakou dlouhonohou kráskou, které ona nesahala ani po kotníky. 

Nyní jednapadesátiletá vdova se dvěma dětmi posedlá sociální sítí Twitter a neznámým klukem, kterého potkala možná právě díky internetu, se konečně objeví na pultech knihkupectví už 10. října ve Velké Británii. Kdy se třetího dílu dočkáme u nás, není ještě jasné, ale už teď se dají předpokládat rekordní prodeje. Obou předchozích dílů se prodalo rekordních 15 miliónů výtisků a práva do čtyřiceti zemí světa. Za první díl obdržela Hele nFielding britskou cenu za knihu roku.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!