To nejlepší ze sociálních sítí: Otrávená Amy Schumer a nahá Mariah Carey
zdroj: Vlastní foto autora

To nejlepší ze sociálních sítí: Otrávená Amy Schumer a nahá Mariah Carey

14. 9. 2016 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Amy Schumer

Amy Schumer se během romantického výletu do Paříže otrávila jídlem a skončila v nemocnici. O dobrou náladu jí to však nepřipravilo – přímo na lůžku natočila vtipné „seznamovací“ video, ve kterém svou situaci zlehčuje. „Jmenuji se Amy. Mám 35. Ráda popadám život za rohy, všechno zkouším a miluji jídlo a hudbu… Opravdu bych chtěla někoho, s kým bych všechno mohla sdílet,“ prohlašuje v něm. Docela by nás zajímalo, co na to řekl její současný přítel Ben Hanisch.

Amy Schumer zdroj: Instagram

Rob Kardashian a Blac Chyna

Rob Kardashian z Instagramu smazal své příspěvky a všem dal unfollow. Už o cca 24 hodin později však opět začal sledovat Blac Chynu. A aby toho nebylo málo, rozhádání milenci vyrazili na rande a následně se pochlubili společnými fotografiemi. Že by se usmířili?

Rob Kardashian a Blac Chyna Rob Kardashian a Blac Chyna | zdroj: Instagram

Monika Absolonová

Monika Absolonová na Facebooku přiznala, že minulý týden měla lehkou bouračku. Cestou na Žofín, kde zpívala s BoomBandem, pouštěla chodce a narazilo do ní auto. „Nebojte nikomu se nic nestalo! Jen se mi to teď v tom kalupu úplně nehodí ještě řešit opravu. Nevadí, každej máme vždycky něco :) a včera jsme si užívali celá rodina volno. A dnes zas hurá do studia! Doufám, že se máte hezky. p.s. Tadeáš už si stoupá takřka nonstop... Takže už je to tady! Je po klidu,“ dodala.

Monika Absolonová zdroj: Facebook

Mariah Carey

Mariah Carey zveřejnila hned dvě pikantní selfie, které ji zachycují při koupání ve vaně. Šestačtyřicetiletá popová hvězda tak na sobě nemá vůbec nic… kromě pěny. „Právě jsem se vrátila domů po dlouhé noci ve studiu!!!!! Brzy přijde nová hudba  yayyyyyy!“ komentovala jednu z nich.

Mariah Carey zdroj: Instagram


Taylor Swift a Tom Hiddleston

Taylor Swift se rozešla s Tomem Hiddlestonem a na sociálních sítích se nyní zuřivě spekuluje o tom, proč jejich románek vydržel pouhé tři měsíce. Podle většiny uživatelů byla hlavním důvodem skutečnost, že Tom chtěl, aby se s ním interpretka hitu Shake It Off často ukazovala na veřejnosti – zatímco ona naopak toužila po „soukromém“ vztahu. Co si o tom myslíte vy?

Taylor Swift a Tom Hiddleston zdroj: mirror.co.uk

Tereza Chlebovská 

Novopečená maminka Tereza Chlebovská se vyjádřila k problematice shazování těhotenských kil. „Zvláštní, jak rychle se člověku dokáží změnit priority... Ještě před rokem bych nějaké kilo navíc řešila a snažila se dát zpátky do formy a to co možná nejrychleji. Ale teď? Teď je to pro mě absolutně nepodstatná věc,“ konstatovala mj. Při pohledu na její aktuální snímky se ovšem musíme ptát, o jakých kilech navíc to vlastně píše.

Tereza Chlebovská zdroj: Instagram

Liam Hemsworth

Liam Hemsworth zalovil ve svém archivu a vypustil do éteru povedenou momentku, na které lze vidět jeho odhalený hrudník… a nevinně vyhlížející Miley Cyrus. Není bez zajímavosti, že tento nostalgický příspěvek během pouhých třech hodin získal neuvěřitelných 240 000 lajků (v době vzniku tohoto článku jich měl na kontě už téměř 600 000).

Liam Hemsworth a Miley Cyrus zdroj: Instagram

Zatím bez komentáře, buďte první!