To nejlepší ze sociálních sítí: Nahá Tallulah Willis a Cindy Crawford s dcerou
zdroj: Instagram

To nejlepší ze sociálních sítí: Nahá Tallulah Willis a Cindy Crawford s dcerou

26. 10. 2016 – 16:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Tallulah Willis

Tallulah Willis zase vystavila na odiv své přednosti. Tentokrát se svlékla pro novou knihu Tylera Shieldse, příznačně nazvanou Provocateur. Jeden snímek – byť cenzurovaný – samozřejmě vystavila i na svém Instagramu. „Kozy by neměla být schované,“ komentovala ho.

Tallulah Willis zdroj: Instagram

Patrick Stewart

Twitterový účet sira Patricka Stewarta byl napaden porno BOTem, který na něm publikoval pár hodně pikantních obrázků. „Twitter Patricka Stewarta byl hacknut… ale já stále čtu ty tweety v jeho hlase,“ zavtipkoval jeden z hercových fanoušků.

Patrick Stewart zdroj: mirror.co.uk

Nela Slováková 

Nela Slováková se hádá s blogerkou Simonou. Důvod? Nela je přesvědčená, že Simona okopírovala jí navržené plavky a nyní je prodává coby vlastní výtvor. „Z ubožačky, které není trapný kopírovat cizí výmysl si opravdu nehodlám nic dělat, ale znáš to ‚Boží mlýny melou'! Věř, že se Ti to jednou vrátí. Přeji úspěšný prodej Tvých okopírovaných plavek ušitých z vietnamské látkoviny. A věř, že si to nenechám pro sebe!! Roznesu tě všude v médiích, chudinko!" rozčiluje se vítězka reality show Hotel Paradise.

Nella Slováková zdroj: Instagram

Cindy Crawford

Legendární supermodelka Cindy Crawford a její dcera Kaia vypustily do éteru další fotku, na které pózují bok po boku. Řekli byste, že tyto nádherné ženy od sebe dělí celých 35 let? My tedy rozhodně ne.

Cindy Crawford s dcerou zdroj: mirror.co.uk

Liam Payne

Liam Payne prostřednictvím Instagramu vyznal lásku své přítelkyni Cheryl, se kterou údajně čeká dítě. „Jediná lež byla, že jsem řekl, že tě mám rád, když už jsem věděl, že tě miluji,“ uvedl. Dodejme, že jeho romantický příspěvek získal už přes 700 000 lajků.

Liam Payne - vzkaz zdroj: Instagram

Tomáš Klus

Tomáš Klus se na Facebooku opět pochlubil svou dcerou. A to krátce po úspěšném koncertu ve Foru Karlín, kterého se tříletá Josefína rovněž zúčastnila „Ten včerejšek.. Děkuji vám.. Bylo to.. že nevím jak to napsat.. Jos mi řekla, že se jí u mě v práci moc líbí, že je tam dobře, tak souzním a sdílím,“ připsal zpěvák k dojemné momentce a přidal několik smajlíků.

Tomáš Klus zdroj: Facebook

Kim Kardashian

Kim Kardashian 21. října oslavila 36. narozeniny. Na sociálních sítích jí pochopitelně přála spousta lidí. Tak třeba Kris Jenner při této příležitosti zveřejnila několik nostalgických snímků z jejího dětství. A Kendall Jenner zase… ale na to už se podívejte sami.

Kim Kardashian přání zdroj: mirror.co.uk

Zatím bez komentáře, buďte první!