To nejlepší ze sociálních sítí: Nahá Elizabeth Hurley a naštvaný Justin Theroux
zdroj: Instagram

To nejlepší ze sociálních sítí: Nahá Elizabeth Hurley a naštvaný Justin Theroux

2. 11. 2016 – 18:07 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley zapózovala úplně nahá. A to ve vaně… v hotelu na Maledivách. „Moje snová vana na @chevalblancrandheli #maldives,“ komentovala to. Poznali byste, že je jí už přes padesát?

Elizabeth Hurley zdroj: Instagram

Meghan Markle

Americká herečka Meghan Markle se rozhodla přiživit spekulace, podle nichž tajně randí s princem Harrym. Zveřejnila selfie, která ji zachycuje s modrým náramkem na ruce. Na tom by ještě nebylo nic tak zajímavého, kdyby se ovšem dotyčný náramek silně nepodobal tomu, jež nosí právě Harry.

Meghan Markle zdroj: Instagram

František Kacafírek a Tři sestry

Hudební skupina Tři sestry truchlí pro svého houslistu Františka Kacafírka. Ten 28. 10. podlehl dlouhodobé nemoci. „Káco, šťastnou cestu do věčných lovišť! Pozdravuj tam Hadra, Sahulu, Nikotýna a Kubu Malečka.....“ uvedla na svých oficiálních facebookových stránkách.

František Kacafírek a Tři sestry zdroj: facebook.com

Justin Theroux

Justin Theroux se pořádně opřel do Brada Pitta. Na Instagramu publikoval obrázek graffiti, které vytvořil známý streetartový umělec Nick Flatt aby vyjádřil své pocity z nadcházejících prezidentských voleb. To mj. obsahuje i sdělení „Fuck Brad Pitt“. „Sebral jsi mi slova z úst,“ vzkázal mu jeden z jeho fanoušků.

Justin Theroux zdroj: Instagram

Justin Timberlake 

Justin Timberlake se kvůli jisté selfie málem dostal do pořádných problémů. Vyfotil se totiž u volební urny, což zákony státu Tennessee zakazují. V médiích se následně objevily informace  o tom, že již v dané souvislosti začal být vyšetřován. Ty se však ukázaly jako mylné – úřady totiž neobdržely žádnou formální stížnost, kterou by se mohly zabývat.

Justin Timberlake zdroj: mirror.co.uk

Ewa Farna

Ewa Farna na Instagramu odhalila, že se vrhla na dabing. „Dneska nový zážitek... Dabbing!!!!;-) brzy víc!“ připsala k momentce ze studia. Jsme docela zvědavi, jak jí tato činnost půjde…

Ewa Farna zdroj: Instagram

Rita Ora

Rita Ora vypustila do éteru hned několik nových sexy videí. Dotyčné klipy jsou součástí reklamní kampaně propagující jistou značku spodního prádla – z čehož plyne, že pětadvacetiletá zpěvačka v nich účinkuje v různých (značně svůdných) podprsenkách a kalhotkách.

zdroj: YouTube.com

Více na jejím Instagramu

A jako bonus si připomeneme atmosféru letošního Halloweenu. Zajímá vás, jaké kostýmy zvolily Taylor Swift, Bella Thorne, Kylie Jenner, Perrie Edwards a další celebrity? Tak si prohlédněte níže uvedené fotografie.

Halloween zdroj: mirror.co.uk

  Halloween zdroj: mirror.co.uk

Halloween zdroj: mirror.co.uk

Zatím bez komentáře, buďte první!