To nejlepší ze sociálních sítí: Bella Hadid bez šatů, Lidsay Lohan se zásnubním prstenem
zdroj: tisková zpráva

To nejlepší ze sociálních sítí: Bella Hadid bez šatů, Lidsay Lohan se zásnubním prstenem

25. 8. 2016 – 6:41 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Bella Hadid

Bella Hadid se svlékla po magazín Vogue Paris. Drobnou „ochutnávku“ samozřejmě zveřejnila i na Instagramu, avšak intimní partie překryla obrázky květin, aby neporušila jeho přísná pravidla týkající se nahoty. Doplňme, že autory těchto vzrušujících černobílých snímků jsou Mert Alas a Marcus Pigott.

Bella Hadid zdroj: Instagram

Adele

Zpěvačka Adele natočila emocionální video, ve kterém se svým fanouškům omluvila za to, že ze zdravotních důvodů musela odvolat plánované vystoupení v arizonském Phoenixu. Nutno uznat, že vypadala opravdu bídně… a rozhodně to nebylo způsobeno jen absencí make-upu.

Adele zdroj: Instagram

Andrea Kerestešová

Andrea Kerestešová na Facebooku publikovala několik fotografií ze své tajné svatby s Mikolášem Růžičkou. „Ďakujeme Vám za priania a laskavé slová. Ďakujeme naším rodinám a blízkym priateľom, ktorí s nami prězili nádhernu sobotu na luke.  Ďakujeme obci Hlince, že zachránili jeden z najstarších kostolov v Čechách, ktorý nám bol utočiskom,“ připsala k nim mj.

Andrea Kerestešová zdroj: facebook.com

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan se pochlubila svým zásnubním prstenem. Stalo se tak jen pár týdnů poté, co do médií uniklo video zachycující rvačku mezi ní a jejím snoubencem Egorem Tabarasovem. Zdá se, že ani tento politováníhodný incident – k němuž došlo minulý měsíc během dovolené na řeckém ostrově Mykonos – třicetiletou herečku od vdavek neodradil.

Lindsay Lohan zdroj: Instagram

Kylie Jenner 

Kylie Jenner je stále nejsledovanější celebritou na Snapchatu. Potvrdili ji to přímo jeho tvůrci, které devatenáctiletá modelka nedávno navštívila v jejich sídle v kalifornském Venice. Připomeňme, že Kylie o této skutečnosti poprvé informovala loni v létě prostřednictvím Instagramu.

Kylie Jenner zdroj: mirror.co.uk

Lucie Šilhanová

Úspěšná moderátorka Lucie Šilhanová vystavila na odiv své vysportované nohy. „Mám tu tým chlapů, tak jsem si řekla, že jim dnes trochu dopřeju a místo kalhot si vezmu šaty,“ komentovala to. Provokatérka!

Lucie Šilhánová zdroj: Facebook

Ashley Graham

Plus size modelka Ashley Graham zapózovala v sexy zlatých bikinách. Opět tak dala najevo, že neustálé útoky haterů – kteří prsatou brunetku jednou obviňují z podpory obezity a podruhé kritizují za to, že hubne (což ona sama nicméně popírá) – ji z míry vážně nevyvedou.

Ashley Graham zdroj: Instagram

Zatím bez komentáře, buďte první!