"Taťkové" Dyk s Prachařem si u Krause notovali o domácích pracech
zdroj: tisková zpráva

"Taťkové" Dyk s Prachařem si u Krause notovali o domácích pracech

28. 1. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Členové kapely Nigthwork, kteří byli minulý pátek hosty talkshow Jana Krause, se přiznali, že jim role tatínků velmi vyhovuje a svěřili se, co mají v domácnosti na starosti.

Sedmadvacetiletý zpěvák a herec Volta Dyk už několik let žije s o sedm let starší herečkou Tatianou Vilhelmovou ve spokojeném vztahu a čekají spolu svého prvního potomka. Herečka má ze svého předešlého manželství už dva syny, které s Vojtou společně vychovává. Ten se v talkshow Jana Krause přiznal, že není příliš manuálně zručný, takže různé opravy nechává na profesionálech. Sám má ale jednu zálibu, kterou je věšení prádla! Čtyřčlenná rodina určitě našpiní prádla hodně a tak je Tatiana určitě ráda, že ji s tím Vojta pomůže. Jistě by byla ještě šťastnější, kdyby jí prádlo i vyžehlil, ale alespoň něco.

Prachař a Dyk zdroj: tisková zpráva

Devětadvacetiletý herec, zpěvák a moderátor Jakub Prachař pomáhá zase vychovávat malého syna Kryšpína s o dva roky mladší modelkou Agátou Hanychovou, kterého má z předešlého vztahu. Agáta může být na Jakuba pyšná, ten nejenom že doma funguje jako nosič všeho možného z patra do patra, dále také vyváží popelnici a zhlédl se dokonce i v háčkování! U toho si prý hodně odpočine a kdo ví, kdy Agáta do společnosti vyrazí s novým módním doplňkem právě od Jakuba.

Zatím bez komentáře, buďte první!