Tak to je šok! Charlie Straight po sedmi letech končí!
zdroj: tisková zpráva

Tak to je šok! Charlie Straight po sedmi letech končí!

21. 10. 2013 – 11:30 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Tak tohle nikdo nečekal. Slavní Charlie Straight po sedmi letech končí! Důvodem jsou rozpory v kapele.

 Mají obrovské zástupy fanynek i fanoušků všech věkových kategorií, přesto se rozhodli svoje společné působení ukončit. Jako jedna z mála českých kapel se dokázali proslavit i v zahraničí, bohužel ale se svou hudební kariéru z neodkladných důvodů odpískali.

Charlie Straigh zdroj: tisková zpráva

Jedinou dobrou zprávou je, že ukončení jejich působení je možná dočasné, ale to se zatím neví. Kluci z kapely přiznali, že za sedm let svého působení společně zažili neuvěřitelné věci. Každý se ale mění, a i oni vyrostli, a jejich cesty se začaly rozcházet. Problémy nastaly i v komunikaci.

Charlie Straigh zdroj: tisková zpráva

Kluci se nyní rozcházejí a jen čas ukáže, zda se do obrovsky úspěšného projektu Charlie Straight vrátí, případně za jak dlouho. Dohodli se, že ale pod tímto názvem nebude fungovat nikdo z nich a každý si půjde svou cestou.

Albert Černý zdroj: tisková zpráva

Pro všechny jejich fanoušky to bude obrovské zklamání, zvlášť po jejich neuvěřitelném úspěchu ve Velké Británii. Frontman Albert Černý ale vzkázal fanoušků, že s bubeníkem Pavlem Pilechem pracují na novém projektu. Kapela si za svoje fungování odnesly tři ocenění anděl. Jejich rozloučení bude ve stylu nového klipu k písni Crush on a Hooligan

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!