SuperStar: Vypadl další favorit a Farné tekly slzy proudem
zdroj: Profimedia

SuperStar: Vypadl další favorit a Farné tekly slzy proudem

20. 5. 2013 – 11:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Nedělní přenos Česko-Slovenské Superstar přinesl opět další překvapení. I když měl podle poroty největší šance na vyřazení benjamin Adam Kukačka, nakonec poslali diváci domů favorita Martina Šafaříka.

Celý večer byl velmi napjatý a stejně tak tomu bylo mezi jednotlivými soutěžícími, zejména mezi šestnáctiletým Adamem Kukačkou a o devět let strším Štefanem Pčelárem při jejich společném duetu. Při hodnocení zpěvu Ewy Farné soutěžícího Pčelára je těžké zůstat objektivní, když si i vrabci na střeše šuškají o jejich údajném románku. Ewa se sice snaží být nestranná porotkyně, ale kde je pravda, to vědí jen oni dva.

Jediná zbývající žena soutěže, dvacetiletá Sabina Křováková, předvedla opravdu bravurní výkon s písní Cry baby od Janis Joplin, stejně tak duetem s o dva roky starším Martinem Šafaříkem na romantickou píseň Stay, kterou Rihanna nazpívala s Mikkym Ekkem.

Ewa Farna zdroj: tisková zpráva

I když porota vynášela do nebes spíše Pčelára a nejhorší výkon přisoudili Adamovi Kukačkovi, stopku dostal nakonec Martin Šafařík, jeden z největších muzikantů SuperStar s nezapomenutelným hlasem. I když si Šafa neodnesl prvenství v soutěži, získal si alespoň srdce soutěžící Terezy Mandzákové.

Odchod favorita oplakala i porotkyně Farná, která se opět neubránila emocím, přestože Šafovi sólové vystoupení spíše zkritizovala a po jeho vypadnutí s pláčem utekla do zákulisí.

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku