Šťastná Zuzana Bubílková: Její zápas s rakovinou štítné žlázy podle všeho definitivně skončil
zdroj: Profimedia

Šťastná Zuzana Bubílková: Její zápas s rakovinou štítné žlázy podle všeho definitivně skončil

21. 9. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiašedesátiletá moderátorka se od svých lékařů nedávno dozvěděla skvělou zprávu. Její rakovina je pryč a už by se neměla vrátit.

Zuzana Bubílková se s touto zákeřnou chorobou potýká déle než jednu dekádu. Nyní všechno nasvědčuje tomu, že z jejího návratu už nemusí mít strach.

"Po deseti letech jsem měla jít na pár dní do nemocnice na komplexní prohlídku včetně všech odběrů, ale pan doktor mi to odpustil, že prý to není nutné a že jsem na tom velmi dobře," řekla Blesku.

Podle Bubílkové k jejímu vyléčení výrazně přispěla skutečnost, že aktivně sportuje. Každý den ujde cca 12 km a cvičí různé cviky. A jen tak mimochodem zachraňuje životy…

"Okolo desáté večer jdu z domů na Václavské náměstí a zpět. Mám takovou osvětlenou trasu, kde chodí pejskaři, zamilovaní, ale i bezdomovci. Zrovna nedávno jsem zachránila bezdomovce, který tam bezvládně ležel. Zavolala jsem policii a záchranku. Naštěstí byl jen strašně opilý, a když ho probrali, měl čtyři a půl promile," pochlubila se hvězda politické satiry.

Bubílková musela v minulosti opakovaně vyvracet spekulace, podle kterých u ní došlo k recidivě. Například v roce 2010 byla kvůli ochabnutí svalstva a bolesti zad několik dní hospitalizována na onkologii, v důsledku čehož si mnozí mysleli, že rakovina znovu udeřila. Nakonec však vyšlo najevo, že její problémy jsou jiného původu.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku