Soukalová a Koukal se vydali na hudební dráhu. Mrkněte na jejich první videoklip
zdroj: Profimedia

Soukalová a Koukal se vydali na hudební dráhu. Mrkněte na jejich první videoklip

9. 10. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Slavný pár pokračuje v šíření povědomí o prevenci a časné diagnostice nádorových onemocnění. Natočil písničku… a prozradil pár pikantních střípků z historie svého vztahu.

Gabriela Soukalová a Petr Koukal v rozhovoru pro týdeník Téma zavzpomínali na dobu, kdy spolu začali randit a přiznali, že jejich okolí to nebylo vůbec po chuti. Mnozí jedinci si totiž mysleli, že Gábina kvůli zamilovanosti skončí s biatlonem.

"To byl jeden z důvodů. Další byl podle mě ego, alespoň u některých lidí. U jejího manažera Jirky Hamzy pak převažovala především obava o Gabčinu kariéru, což je pochopitelné," konstatoval Koukal a dodal: "Vše jsme si vyříkali jako chlapi a jsem za to rád. Pak začala sezona a já si přál, aby všem těm, co byli proti nám, nějakým velkým výsledkem zavřela pusu."

Jenže hned v prvním závodu Soukalová netrefila čtyři terče z pěti a skončila na 74. místě. Úspěšný badmintonista tedy vzal do ruky telefon a odevzdaně čekal, až mu Hamza zavolá.

"Povídá: 'Vidíš to? Já jsem ti to říkal.' Odpověděl jsem, že se to poddá, že se bude zlepšovat a nejpozději na mistrovství světa už to bude zase ta Gábina, která vyhrává. Získala tam nakonec stříbro," uvedl.

Připomeňme, že Soukalová a Koukal se loni svlékli pro nadaci Ruce na prsa. Letos se pro změnu rozhodli natočit videoklip STK-áčko song, ve kterém Gábina zpívá s Petrem "Nastym" Cerhou a její partner hraje doktora a hudebního producenta.

"Já jsem vždycky hrozně ráda zpívala, ale nikdy mě nenapadlo, že bych jednou mohla nazpívat svoji vlastní písničku. Vždycky jsme přezpívávali jenom skladby známých interpretů, jen tak pro zábavu, abychom zabili nudu. Že to dospělo až tak daleko, tak to asi nikdo nečekal. Pro mě to byla velká výzva a já jsem za to hrozně ráda," svěřila blonďatá kráska serveru Sport.cz.

Co na její výkon říkáte?

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku