Sexy kost Selena Gomez dostala zákaz vystoupit v Rusku. Co se stalo?
zdroj: tisková zpráva

Sexy kost Selena Gomez dostala zákaz vystoupit v Rusku. Co se stalo?

20. 9. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Je to neuvěřitelné, ale i taková hvězda, jakou je mladá americká popová zpěvačka, není všude ve světě se svým vystoupením vítána.

Jednadvacetiletá autorka hitu Come and Get It se zřejmě dost přepočítala, když šla žádat o vízum do Ruska. Díky současnému negativnímu postoji této země k právům homosexuálů, v zemi nevystoupilo mnoho zahraničních umělců včetně Madonny a Lady Gagy a mnoho dalších pozvání na vystoupení dokonce odmítlo včetně herce a zároveň gaye Wentwortha Millera, který ztvárnil hlavní roli v seriálu Prison Break. Samotná Selena je také zastánkyní práv gayů a lesniček a ruská vláda to moc dobře ví.

Zpěvačka měla 23. září vystoupit v St. Petersburgu a za dva dny na to v Moskvě, ale tamní fanoušci její písně na živo rozhodně neuslyší a pustit si jí budou muset zase jenom v rádiu. Podle ruského deníku Times vláda zakazuje vystupování těchto hvězd ve své zemi hlavně kvůli jejich aktivnímu boji v prosazování netradičního sexuálního života. Zda to k něčemu pozitivnímu bude, nebo se jen zvýší nenávist vůči ruskému vládnímu systému, je otázkou.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!