Roman Vojtek opustil těhotnou manželku
zdroj: Profimedia

Roman Vojtek opustil těhotnou manželku

3. 3. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvaačtyřicetiletý herec a tanečník dal kopačky své partnerce Tereze. Proč to udělal?

Českým showbusinessem hýbe další velký skandál. Roman Vojtek nečekaně odešel od své půvabné ženy Terezy. Podle dostupných informací se dočasně nastěhoval do pražského bytu Jitky Čvančarové a Petra Čadka. Tereza, která za několik týdnů porodí jeho druhé dítě, se psychicky zhroutila a skončila v nemocnici na kapačkách.

Vojtek poskytl Blesku obsáhlý exkluzivní rozhovor, ve kterém se k celé kauze podrobně vyjádřil.

"Chápu, že z vnějšího pohledu je toto jednání naprosto neakceptovatelné, hnusné a neomluvitelné. Naprosto rozumím své ženě, jak se cítí, nebo si to myslím," prohlásil a dodal, že v manželství s Terezou se už delší dobu trápil.

"Můj vnitřní pohled na partnerství se strašně vzdálil tomu, co žiju. Celou dobu jsem se uklidňoval, že bude vše v pořádku, až dostavím dům, až naplánujeme druhé dítě a budeme kompletně celá rodina, až to bude fungovat tak, jak já si to přeju, a budu konečně šťastný. A nebude mi třeba vadit vnitřně to, co mi v tom vztahu vadilo."

A co mu vlastně tak strašně vadilo? Prý to, že jsou s Terezou naprosto odlišní a on hledá něco jiného...

Roman a Tereza spolu přitom žijí už cca deset let. "Neříkám, že jsem byl celou dobu nešťastný, to určitě ne. Ale minimálně v posledních dvou letech to v sobě začínám řešit poměrně intenzivně," tvrdí Vojtek.

Věříte mu nebo myslíte, že je v tom někdo třetí?

Zatím bez komentáře, buďte první!