Robert Pattinson a Kristen Stewart plánují obnovit svůj vztah na eurotripu
zdroj: tisková zpráva

Robert Pattinson a Kristen Stewart plánují obnovit svůj vztah na eurotripu

27. 3. 2013 – 11:41 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Hvězdy Twilight ságy podle všeho k sobě našli opět cestu a na léto si naplánovali vyrazit v obytném autě po Evropě.

Dvaadvacetiletá Kristen tolik naléhala na svého o čtyři roky staršího přítele, až ji konečně vzal na milost. Dlouho jí nemohl odpustit nevěru, kterou mu způsobila minulé léto s režisérem Rupertem Sandersem, ale nyní jak se zdá, nachází k ní opět cestu. V pátek spolu byli spatřeni při večerní procházce ulicemi Loz Feliz v L.A., což dokazuje, že k sobě mají stále blízko.

Oba mají v plánu zanechat hektický loňský rok za nimi a společně s kamarády vyjet na delší výlet do Evropy v autě, kde by mohli i spát. Nemají v plánu žádné pětihvězdičkové hotely, ani jiný luxus, zkrátka roadtrip jak se patří, jen co Robertovi skončí natáčení jeho nejnovějšího filmu Rover.

Robert Pattinson a Kristen Stewart zdroj: Profimedia

"Rob plánoval výlet jen na chvíli. Než se dali zase dohromady, chtěl jet do Itálie, Franci a Německa, zkrátka co by mu čas dovolil. Mají několik přátel, kteří vyrazí společně s nimi a cestou se potkají i se společnou kamarádkou Katy Perry, která pro oba dva byla útěchou v těch těžkých časech," uvedl zdroj.

Pár se dal dohromady v roce 2008 při natáčení prvního dílu Twilight ságy a v minulém roce se poprvé rozešli, kvůli hereččině nevěře.

Zatím bez komentáře, buďte první!