Rihanna chce pomoci modelce Caře Delevingne rozjet hudební kariéru
zdroj: Profimedia

Rihanna chce pomoci modelce Caře Delevingne rozjet hudební kariéru

2. 3. 2013 – 15:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Britská modelka je předváděním na světových přehlídkových molech natolik vyčerpaná, že se co nevidět hodlá vydat za zpěvačkou Rihannou, aby jí pomohla prosadit se v hudbě.

Dvacetiletá britská modelka je jednou z nejžádanějších tváří dneška a velmi často se objevuje ve společnosti známých celebrit. Nechala se slyšet, že by si od modelingu potřebovala na chvíli odpočinout a chystá se odjet do zámoří za popovou divou Rihannou. V Los Angeles, kde zpěvačka žije, má již přislíbené ubytování a ráda by tam zůstala celý měsíc. 

Cara předvádí ve všech světových centrech módy jako je Paříž, Londýn, Miláno a New York a svět modelingu si na ní pomalu začíná vybírat svou daň. Rozhodla se proto zkusit štěstí v hudebním průmyslu, ve kterém by se ráda prosadila. "V několika posledních týdnech si hodně psala s Rihannou, která jí slíbila, že ji představí několika nahrávacím společnostem, aby tak mohla nastartovat svou hudební kariéru," řekl zdroj z jejího okolí.

Podle přátel se modelka cítí vyhořelá a potřebuje změnu, ovšem přechod z modelingu do hudebního světa nikdy pro nikoho nebyl jednoduchý. Cara si ale také stačila okusit své herecké umění, když ztvárnila malou roli princezny Sorokiny v Tolstého adaptaci Anny Kareniny z roku 2012.

V roce 2012 byla dokonce oceňena britskými módními kritiky za modelku roku a v současné době jí patří sedmnáctá příčka mezi padesáti top modelkami na serveru models.com.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku