Princ William chce natočit porod svého potomka, ale Kate a Alžběta jsou ostře proti
zdroj: Profimedia

Princ William chce natočit porod svého potomka, ale Kate a Alžběta jsou ostře proti

23. 6. 2013 – 12:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Dlouho očekáváný porod královského nového královského potomka je očekáván na začátek července. Otec prvorozeného dítěte chce mít tuto životní událost spečetěnou videem.

Jedenatřicetiletí rodiče jsou oba natěšení na příchod svého dítěte, ale maminka Kate se s myšlenkou natočit takovou intimní záležitost, jakou porod opravdu je, neztotožňuje a obává se, aby video neskončilo v nesprávných rukou. Naposledy, když se objevily její fotografie nahoře bez ze společné letní dovolené v médiích, byla z toho Kate také na nervy a stejně tak královna Alžběta. Je jasné, že kdyby se video dostalo na veřejnost, nensla by to celá rodina dobře.

"Kdesi hluboko uvnitř ji Williamův nápad děsí. Kdyby se nahrávka dostala do špatných rukou, tak by to nepřežila. Samozřejmě její muž stále doufá, že změní názor," uvedl zdroj z jejich okolí.

Královna Alžběta svému vnukovi dokonce vyhrožuje a za žádnou cenu nehodlá čelit dalšímu královskému skandálu, kterých už bylo dost. Největším skandalistou není samozřejmě nikdo jiný, než mladší Williamův bratr Harry. Ale i ten se v poslední době poněkud zkrotil.

Pohlaví potomka bude do porodu tajemstvím a Kate nyní nakupuje zejména neutrální věci. Vybavení do dětského pokoje jim dodá jedna americká firma a zatím do vybavení dali téměř 200 tisíc korun.

Zatím bez komentáře, buďte první!