Přinášíme vám 10 nejžádanějších osobností uplynulého měsíce!
zdroj: Profimedia

Přinášíme vám 10 nejžádanějších osobností uplynulého měsíce!

11. 9. 2016 – 14:25 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Víte, o které osobnosti byl na vašem oblíbeném webu v minulém měsíci největší zájem? Přečtěte si následující článek, kde vám je přinášíme všechny pohromadě! Jsou mezi nimi také vaší favorité?

1. Anna Fialová

Anna Fialová je česká herečka. Je vnučkou herce Karla Fialy. Jejím filmovým debutem byl snímek Román pro ženy, proslavila se seriálem Vinaři, kde ztvárnila Julii Vlčkovou. Více.

Anna Fialová zdroj: Distributor

Více fotek Anny Fialové

2. David Gránský

David Gránský je český zpěvák a herec. Širšímu publiku se představil v roce 2008 v pěvecké reality show X Factor, kde se dostal do finále ve skupině 15-24 let. Vypadl po šestém finálovém kole. O tři roky později, tedy v roce 2011, přišel jeho divadelní debut v muzikálu Naháči, který byl však neúspěšný a uváděl se pouze krátce. V roce 2012 se zúčastnil konkurzu na muzikál Pomáda a získal roli Doodyho a od té doby se začal pravidelně objevovat v muzikálových produkcích. Více.

David Gránský a Jordan Haj zdroj: Jan Veselý

Více fotek Davida Gránského

3. Hana Holišová

Brněnská rodačka, dcera dirigenta a korepetitora Evžena Holiše a zpěvoherní sólistky Hany Horké, se sice narodila do hudebního prostředí, přesto nešla k divadelní profesi přímočaře. Po skončení JAMU byla tři roky na volné noze. Jejím sólovým debutem v "kamenném" divadle byla role Kathy Seldenové v muzikálu Zpívání v dešti, kterou nastudovala v Mahenově divadle v Brně. Vystupovala také ve slovenském nastudování muzikálu Hair a zúčastnila se zahraničního turné muzikálu Jesus Christ Superstar. Více.

Hana Holišová zdroj: Distributor

Více fotek Hany Holišové

4. Justin Bieber

Justin Bieber je kanadský pop/R&B zpěvák, kterého uvedl ve známost internetový videoportál YouTube. Na tomto portálu byl objeven svým aktuálním manažerem Scooterem Braunem. Bylo mu 12 let, když si poprvé zkusil účast na pěvecké soutěži ve Stratfordu, kde získal druhé místo. Umí hrát na kytaru, klavír, bicí a trubku. Více.

Justin Bieber zdroj: Instagram

Více fotek Justina Biebera

5. Petr Lexa

Petr Lexa, známý také jako Hoggy, byl jeden z finalistů soutěže Hlas Československa, dokonce dvakrát se zúčastnil soutěže Superstar a v současnosti je zpěvák ve skupině Slza, vzniklé v roce 2014. Na YouTube vystupuje pod přezdívkou Hoggy, díky tomu, že dříve měl přezdívku Hogwarts. Z toho vzniklo pozdější zkrácené Hoggy. Více.

Petr Lexa Petr Lexa | zdroj: Facebook

Více fotek Petra Lexy

6. Karel Gott

Karel Gott je nejvýznamnější český zpěvák populární hudby, známý už pět desetiletí, s přívlastkem „Zlatý hlas z Prahy“. Narodil 14. července 1939 v Plzni. V mládí se toužil stát malířem a po ukončení školní docházky se v Praze neúspěšně pokoušel o studium výtvarného umění. Když nebyl přijat, odešel do učení v oboru elektromontér. Během učňovských let se věnoval své druhé velké lásce – hudbě a zpěvu. Aby se stal zpěvákem, šel na konzervatoř. Více.

Karel Gott zdroj: Profimedia

Více fotek Karla Gotta

7. Sebastian Navrátil

Popový zpěvák, kytarista a textař Sebastian Navrátil se narodil 29. listopadu 1991 v Mnichově, odkud se z rodinných důvodů přestěhoval do Liberce. Zúčastnil se talentové soutěže Československo má talent, poté se svojí kapelou JUST TRY, vydali velice úspěšný cover písničky Žijeme len raz. Více.

Sebastian Navrátil zdroj: tisková zpráva

Více fotek Sebastiana Navrátila

8. Miley Cyrus

Miley Cyrus je americká herečka, zpěvačka a textařka. Je známá hlavně díky účinkování v Disney Channel sériích Hannah Montana. Po úspěchu seriálu byl v říjnu 2006 vydán soundtrack, v němž nazpívala 8 písní. Její sólová hudební kariéra započala vydáním jejího debutového alba Meet Miley Cyrus. Dabovala také postavu Penny ve filmu Bolt a nahrála píseň I Thought I Lost You, za kterou získala nominaci na Zlatý Glóbus. Více.

Miley Cyrus zdroj: tisková zpráva

Více fotek Miley Cyrus

9. Enrique Iglesias

Enrique Iglesias se narodil slavnému zpěvákovi Juliu Iglesiasovi a modelce Isabele Preyslerové, kteří žili odděleně od jeho tří let. V osmi letech se mladý Enrique přestěhoval do Miami za svým otcem. Přestože jeho dětství bylo do jisté míry poznamenané úspěchy jeho rodičů, Enrique nebyl zhýčkaný, nevyužíval svého postavení a vyrůstal stejně jako ostatní jeho spoluvrstevníci. Více.

Enrique Iglesias zdroj: Getty Images for MTV Networks

Více fotek Enriqua Iglesiase

10. Markéta Procházková

Markéta Procházková je česká muzikálová zpěvačka, vítězka pěvecké soutěže Jihlavský slavík a televizní soutěže Rozjezdy pro hvězdy. Vystupuje v několika českých muzikálech. Zahrála si také malou epizodní roli v seriálu Ulice a na podzim roku 2013 si zahrála v poslední sérii seriálu Gympl roli cikánské kuchařky Zuzany Červeňákové. Více.

Markéta Procházková zdroj: tisková zpráva

Více fotek Markéty Procházkové

Zatím bez komentáře, buďte první!