Překrásná Karolína Kurková přiletěla do Prahy představit svůj nový parfém
zdroj: tisková zpráva

Překrásná Karolína Kurková přiletěla do Prahy představit svůj nový parfém

17. 1. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Světová topmodelka českého původu Karolína Kurková přijela na návštěvu do Prahy a vypadala jako vždy famózně. Nepřijela jen navštívit svou rodinu, která pochází z Děčína, ale také představit svůj nový parfém.

Osmadvacetiletá Karolína svůj nový parfém představila v pražském Kongresovém centru a také se stihla vidět se svou rodinou z Děčína, která ji byla na akci navšívit. Hned v pondělí ale odletěla zpět do Států, kde na ni čekal její manžel Archie Drury se synem Tobinem Jackem, kterému jsou už tři roky.

Karolina Kurková představuje parfém zdroj: tisková zpráva

Topmodelka se také stihla setkat se svým oblíbeným zpěvákem Karlem Gottem, kterého je velká obdivovatelka. Označila ho za největšího českého zpěváka všech dob a přiznala, že na jeho písních vyrůstala.

Karolina a Karel Gott zdroj: tisková zpráva

Karolína je nejen jednou z nejžádanějších modelek současnosti, která předváděla snad už pro většinu světoznámých módních značek, ale zkusila si také roli herečky. Svůj filmový debut měla v americkém filmu My sexiest Year a další roli v trochu známějším G.I. Joe s Dennisem Quaidem nebo Channingem Tatumem, který je z roku 2009. V roce 2008 jí také televize E!EEntertainment udělila titul nejkrásnější ženy světa, kdy za sebou nechala taková jména jako Angelina Jolie nebo Scarlett Johansson.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku