Postava Rudy z Ostravy je prý zaručený magnet na ženy
zdroj: Profimedia

Postava Rudy z Ostravy je prý zaručený magnet na ženy

14. 2. 2013 – 12:07 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Aligátor českého étera Frekvence 1 se do médií svěřil, jak to má u žen on a jeho představitel Michal Kavalčík, který ho stvořil.

Sedmatřicetiletý Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy je ve skutečnosti pěkný chlap a bláznivého Rudu jinak než vzhledem moc nepřipomíná. Magazínu MF Dnes se svěřil, že když je za Rudu, tak si dovolí k ženám mnohem víc, než normálně. Ruda se s tím zkrátka nepáře. Herec svou druhou tvář stvořil před osmi lety a mediálně známý se stal až díky účasti v Superstar, kde předvedl opravdu komické vystoupení, které mu porota uvěřila.

Michal Kavalčík zdroj: tisková zpráva

Díky Rudovi se prý i snáze seznamuje: " Zajímavá věc. Ruda má u žen opravdu úspěch. Když procházím festivaly, jdu a občas ucítím plácnutí. Otočím se a zjišťuju, že to jsou různé ročníky. Dvacítka, třicítka i pětačtyřicítka. Klidně i maminy rockerky, co mají svoji mašinu a jezdí na srazy. Plácnou a ještě na vás mrknou. Ony ty plísňáky trochu zužují. A ženské říkají: 'Ty máš taku fajnu dupku!'" svěřil se magazínu herec.

V současnosti Michal Kavalčík přítelkyni nemá. Ono asi není lehké žít s mužem, který má dvě tváře, i když tu druhou v soukromí nepoužívá. V únoru minulého roku se rozešel s herečkou Veronikou Novou po roce vztahu a oba se rozhodli nadále zůstat přáteli.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku