Plánuje Martin Maxa rozchod s dlouholetou partnerkou?
zdroj: tisková zpráva

Plánuje Martin Maxa rozchod s dlouholetou partnerkou?

22. 1. 2013 – 10:34 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Zpěvák má s přítelkyní oddělené lože.

Charismatický zpěvák, žije se svou dlouholetou partnerkou Sylvou v Litvínově již patnáct let. Médiím se před nedávnem svěřil, že spolu už ale nesdílí stejné lože. Každý má vlastní ložnici a Martin navíc tráví část týdne ve svém domečku v Roudnici nad Labem.

Maxa zdroj: tisková zpráva

Znamená to snad, že se dvojnásobný otec chystá opustit rodinu? "Nic takového. Prostě nám to jen vyhovuje. Každý máme svoji ložnici, své soukromí, a když chceme, aby se naše cesty potkaly, tak jednoduše jeden druhého navštívíme," řekl s úsměvem Maxa, a naznačil tak, že v sexuálním životě je vše v pořádku.

"Je to pro nás pohodlnější. Já jsem noční pták, Sylva naopak ranní ptáče. Je zbytečné se omezovat, když se oba můžeme vyspat tak, aby nám bylo dobře," dodal zpěvák.

Martin, který je nejenom zpěvák, kytarista, skladatel a mimojiné i malíř, jehož malby jsou k vidění na jeho oficiálních stránkách, ještě stíhá moderování nového pořadu o celebritách. V loňském roce vydal po pěti letech album Sám sebou, které v letošním roce představí svým fanouškům na několika plánovaných koncertech.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku