Petr Hapka je už rok šťastný se svou o 48 let mladší přítelkyní
zdroj: Profimedia

Petr Hapka je už rok šťastný se svou o 48 let mladší přítelkyní

10. 1. 2013 – 16:02 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Osmašedesátiletý skladatel Petr Hapka poznal svou o téměř půl století mladší múzu Kateřinu skoro před rokem a zatím to vypadá, že jsou do sebe stále zamilovaní jako na začátku.

Dvacetiletá studentka pražské Literární akademie Kateřina Klepišová byla zpočátku jejich vztahu v médiích označována za "neznámou baťůžkářku", ale skladatel ji už několikrát vyvedl do společnosti, kde ji oficiálně představil veřejnosti. Mladinká přítelkyně vypadá vedle vysokého a mužného Hapky jako křehká porcelánová panenka, ale pokud jde o žárlení, má na to jasný názor a nenechá si nic líbit. Do médií se svěřila, že pokud by jednou skladatel zemřel, vezme si prášky a půjde za ním. Že by to byla láska až za hrob?

Hapka lolita zdroj: Profimedia

Hapka říká, že ho Kateřina uhnala, když za ním neustále běhala, kam se on mihnul. Nakonec se nechal zlákat jejím půvabem a teď je rád, že ji má. Je to prý skvělá kuchařka a udělá, co mu na očích vidí.

Petr Hapka je známý jako autor hudby k textům Michala Horáčka a hudby filmové. S Horáčkem složili populární písničky jako je například Levandulová, Štěstí je krásná věc, Dívám se, dívám, Kocour se schoulil na tvůj klín a další. Se svými bývalámi ženami má dohromady sedm dětí a minulý rok mu jeho dcera Markéta porodila první vnouče.



Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku