Pavla Vitázková: „Zhubla jsem díky poporodní krizi“
zdroj: Profimedia

Pavla Vitázková: „Zhubla jsem díky poporodní krizi“

5. 11. 2014 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pětatřicetiletá herečka opakovaně přiznala, že zvyknout si na svou novou roli matky pro ni nebylo vůbec jednoduché. Prospělo to však její postavě.

Pavla Vitázková je necelý rok po porodu ještě hubenější než před těhotenstvím. Na rozdíl od celé řady jiných maminek však nemusela cvičit ani držet žádné „zázračné diety“. Kila padala sama – kvůli naprostému nedostatku odpočinku.

Mateřská deprese (tzv. blues) tak na sebe nenechala dlouho čekat. „Asi po dvou měsících jsem si uvědomila, že to dítě mi nikdo nevezme ani třeba na dvě hodiny. Že si vůbec už neoddechnu, že je to napořád“, svěřila serveru Revue.iDNES.cz.

Vitázková „bezpracně“ shodila cca 27 kg, které přibrala během gravidity + 8 kg navíc. Ačkoliv mnohé ženy jí nepochybně závidí, ona sama by se dost možná raději dřela v posilovně. V červnu se nechala slyšet, že si maximálně užívá každičkou hodinku, kdy nemusí Barborce každou půl minutu podávat chrastítko či dudlík.

Pavla Vitázková zdroj: Profimedia

Blonďatá kráska se svou roztomilou dcerkou nedávno pochlubila v pořadu VIP Zprávy. Při této příležitosti poukázala na to, že Barborka vzhledově není ani po ní, ani po jejím manželovi Dušanovi Vitázkovi, a označila ji za „malého tlustého problémového Číňana“.

„Není podobná nikomu z nás dvou, možná je to někde přes koleno nebo bůhví, co jsem kde dělala,“ žertovala.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku