Očekávaná miminka showbyznysu: Klus má Josefínku, Dyk čeká každým dnem
zdroj: Profimedia

Očekávaná miminka showbyznysu: Klus má Josefínku, Dyk čeká každým dnem

12. 5. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Po tom, co se médii prohnala zpráva o zaručeně pravdivém narození dcery Tomáše Kluse Justýnky, je nyní všechno jinak. Stejně tak je to s fámy o porodu potomka Vojty Dyka.

Zaručenou novinu o narození dcery Justýnky, kterou Tomášovi porodila přítelkyně Tamara Kubová minulý víkend, jsme bohužel napsali i my. Takové novinářské kachny se někdy šíří rychle. Tentokrát musíme věřit samotnému zpěvákovi, který na svém facebooku přinesl tuto radostnou novinku: "Dnes se nám narodila Josefína. Kdybych uměl, napíšu toho více, ale snad ani ta Láska není tak nádherné slovo," osvětlil Tomáš jak skutečné jméno své dcery, tak i správné datum narození, které bylo tedy až tento pátek. Fanoušci na radostnou zprávu ihned reagovali tisíci komentáři, které určitě potěšili i samotného zpěváka, který má ale nyní starost jen o své dvě holky.

Vojtěch Dyk zdroj: tisková zpráva

To přítelkyně zpěváka Vojty Dyka - herečka Tatiana Vilhelmová stále ještě nosí jejich první miminko pod srdcem. I když se spekulovalo, zda už také neporodila, není tomu tak. Alespoň to dokazuje její společné video s kolegyní Ańou Geislerovou, která je také v pokročilém měsíci těhotenství. Obě ho natočily k jubilejnímu 10. ročníku vánočního bazaru v Mokré čtvrti, který se bude konat sice až 13. - 15. prosince, ale posílat příspěvky na něj lidé mohou již nyní.

Podívejte se na video, jak to herečkám s těhotenskými bříšky sluší!

 

...

Zatím bez komentáře, buďte první!