Nová láska Liama Payna. Podívejte se kdo je jeho vyvolená
zdroj: tisková zpráva

Nová láska Liama Payna. Podívejte se kdo je jeho vyvolená

19. 8. 2013 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devatenáctiletý Liam Payne konečně našel krásku blízkou svému srdci. Kdo je jeho nová láska?

Jeden ze členů skupiny One Direction, Liam Payne, opět nalezl lásku. Po jeho květnovém rozchodu s tanečnicí Danielle Peazer, se kterou byl tři roky, má zase hlavu v oblacích. Jeho novým objevem se stala brunetka Sophia Smith, která společně s Liamem navštěvovala vysokou školu St Peter’s ve Wolverhamptonu v Anglii. Na tuto školu Liam chodil předtím, než se zúčastnil soutěže X Factor.

A že je vztah vážný, se prakticky okamžitě potvrdilo. Sophia totiž letěla za zpěvákem do Los Angeles, aby svého drahého viděla během vystoupení s One Direction na jejich světovém turné. Tam se ukázala po boku Liamovy rodiny, včetně otce,matky a dvou sester. Pár byl několikrát spolu vidět, společně se ukázali například na party v Londýnském klubu Buddha.

Vpravo Sophia Smith zdroj: Facebook

Blízký zdroj ze zpěvákova okolí uvedl, že Sophia je sladká normální holka, která má Liama ráda za to, jaký je a ne protože je slavný. Bohužel stačila chvilka a nová přítelkyně zpěváka si prošla špatnou zkušeností, kdy její účet na Twitteru začaly atakovat nenávistné fanynky Liama s výhružkami vůči její osobě.

Liam Payne bohužel částečně doplatil na pronásledování fanynek u své přítelkyně i v předchozím vztahu s Danielle Peazer, která nevydržela výhružné vzkazy na svém facebookovém profilu a vztah ukončila. 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku