Nejkratší zásnuby mezi slavnými celebritami? Tady jsou!
zdroj: tisková zpráva

Nejkratší zásnuby mezi slavnými celebritami? Tady jsou!

11. 10. 2013 – 17:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Hlavně neztrácet čas, aby nám náš nový objev neutekl! Které známé osobnosti se nemohli už dočkat, až projdou svatební uličkou až k oltáři?

Scarlett Johansson a Romain Dauriac

Tento pár si dal ale načas! Celých deset měsíců trvalo francouzskému novináři než požádal o ruku momentálně nejkrásnější ženu světa! Je pravda, že Scarlett se již jednou spálila sňatkem s hercem Ryanem Reynoldsem a tak se zřejmě rozhodl raději vyčkat, aby ji nevyplašil. Vyplatilo se!

Kaley Cuoco a Ryan Sweeting

Ryan Sweeting a Kaley Cuoco zdroj: Profimedia
To byla rychlost! Pouhé tři měsíce stačili herečce z Big Bang Theory a tenistovi k tomu, aby si slíbili, že do toho do roka praští. Kaley se sice v polovině července rozešla po krátkém románku s hercem Henrym Cavillem, ale přesto si myslí, že je Ryan ten pravý a když víš, tak prostě víš.

Kim Kardashian a Kris Humphries

Kim Kardashian a Kris Humpries zdroj: tisková zpráva

Novopečená maminka a profesionální celebrita Kim přijala prsten od tehdejšího sportovce Krise po tříměsíčním randění a další tři měsíce na to se dokonce i vzali. Jak rychle to začalo, tak i rychle skončilo a brzy bylo celé pohádce konec.

Khloe Kardashian a Lamar Odom

Khloé Kardashian a Lamar Odom zdroj: tisková zpráva

Dva týdny! Tak málo stačilo sestře slavnější Kim, aby souhlasila se zásnubami se známým basketbalovým hráčem. Vzali se v roce 2009 a dodnes jsou spolu.

Britney Spears a Kevin Federline

Kevin Federline a Britney Spears zdroj: tisková zpráva

Popová hvězda se se svým tanečníkem zasnoubila v červenci  2004 po třech měsících vztahu a v září téhož rou si ho i vzala. Splodili spolu dva syny, ale v roce 2007 se rozvedli.

Megan Fox a Brian Austin Green

Megan Fox a Brian Austin Green zdroj: tisková zpráva

Herecký pár se zasnoubil sice po mnohaletém vztahu přesně 1. června 2010 a už po třiadvaceti dnech se vzali na pláži na Hawaii. Od té doby splodili dvě děti, jedno je teprve na cestě a klape jim to skvěle dodnes.

Gisele Bundchen a Tom Brady

Tom Brady a Gisele Bundchen zdroj: tisková zpráva

Nejvýdělečnější modelka světa a hráč amerického fotbalu si vzal svou milou už po měsíci od zásnub při malém katolickém obřadu v Santa Monice. Ještě tentýž rok spolu počali syna, kterému už stačili pořídit i sestřičku.

Reese Witherspoon a Jim Toth

Jim Toth a Reese Witherspoon zdroj: tisková zpráva

Pravá blondýnka oznámila své zasnoubení s agentem Jimem v prosinci 2010 a o tři měsíce si šťastný pár řekl ano za doprovodu stopadesáti hostů při obřadu v Kalifornii.

Orlando Bloom a Miranda Kerr

Miranda Kerr a Orlando Bloom zdroj: tisková zpráva

Krásný pár vydržel být zasnoubený pouhý měsíc a zřejmě v tu dobu už byla australská modelka i těhotná se synem Flynnem, který se narodil o půl roku později.

Zatím bez komentáře, buďte první!