Nádherná Reese Witherspoon už nebude znova Pravou blondýnkou
zdroj: tisková zpráva

Nádherná Reese Witherspoon už nebude znova Pravou blondýnkou

16. 8. 2013 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Tato zaneprázdněná herečka odmítla roli v pokračování komedie Pravá blondýnka.

Tenhle  šestatřicetiletý živel malého vzrůstu je k nezastavení. Reese je trochu workoholik a to i přes to, že je matkou tří dětí. Dceru Avu a syna Deacona má s bývalým manželem hercem Ryanem Phillipem, který je známý především z filmu Velmi nebezpečné známosti. Třetí dítě, syna Teneseeho Jamese, má se svým manželem Jimem Tothem.V tomto roce se představí ve hvězdně obsazeném filmu Devil’s Knot nebo Wish List. Aktuálně pracuje na filmu Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše a v roce 2015 se objeví po boku Keanu Reevese ve filmu Passengers.

Reese Witherspoon zdroj: tisková zpráva

Reese Witherspoon kvůli své zaneprázdněnosti právě odmítla roli v pokračování téměř legendární postavy Pravé blondýnky ve stejnojmenném filmu, kde ztvárnila překvapivě inteligentní budoucí právničku Elle Woodsovou. Tento film a jeho pokračování vznikaly v roce 2001 a 2003 a tehdy se Reese starala o dvě děti a u toho se věnovala natáčení filmů.

Reese Witherspoon zdroj: tisková zpráva

Reese je k nezastavení a i při svém náročném plánování času mezi rodinu a práci jede naplno. Kdo dřív přijde, ten dřív mele, proto se není čemu divit, že herečka má své natáčecí plány dopředu nalinkované a Pravá blondýnka tak musela jít stranou. Nechme se překvapit, kdo Elle Woodsovou ztvární a jestli bude stejně tak autentická, jako v předchozích dílech.

Zatím bez komentáře, buďte první!