Moderátorka Lejla Abbasová používá při výchově syna africké metody
zdroj: tisková zpráva

Moderátorka Lejla Abbasová používá při výchově syna africké metody

15. 3. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Krásná moderátorka se svěřila, jak to má s výchovou svého syna, kterou hravě zvládá i se svou prací.

Třiatřicetiletá moderátorka pocházející z Afriky má krásného syna Davida se svým přítelem a hudebníkem Michaelem Kocábem. Pro exotickou moderátorku je to první potomek, zatímco pro osmapadesátiletého Kocába již čtvrtý. Dvě dcery Natálii a Jessicu a syna Michaela má z předchozího manželství s američankou Marshou, se kterou prý již osm let žili v oddělené domácnosti, čili Lejla nebyla příčinou jejich rozvodu.

Výchovu svého syna Davida, který je mimochodem celý tatínek a to zejména vzhledem, ale podle slov Kocába i povahou, zvládá Lejla i při práci, ke které se brzy po porodu vrátila. Momentálně ji zaměstnávají různé moderátorské povinnosti a také krásná práce pro nadaci Asante Kenya, kterou sama moderátorka založila. Činnost nadace spočívá v pomoci projektům v Keni, které se zabývají vzděláváním a podporou dětí s nelehkými životními osudy.

Leila zdroj: tisková zpráva
Lejla má své srdce stále v Africe, proto tam tak často cestuje. Nyní se tam chystá vzít i svého patnáctiměsíčního synka a jak se svěřila v pořadu Limuzína, který vysílá stanice Óčko, nepatří mezi ty ustrašené maminky, které se o své dítě neustále strachují.

"Nejsem úplně standardní máma. Spoustu věcí neřeším. Je to vliv té Afriky. Přístup k dětem je tam jiný. Vidíš, že není potřeba, aby se o dítě člověk staral každou sekundu, protože je to svébytná osobnost a měla by mít prostor. Bouchne se dvacetkrát za den, ale nic se nestane," osvětlila svou výchovu Leila.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku