Modelka Cara Delevigne chce prorazit do světa hudby díky Jay-Z!
zdroj: tisková zpráva

Modelka Cara Delevigne chce prorazit do světa hudby díky Jay-Z!

27. 5. 2013 – 14:52 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Modelka by ráda "sbalila" rappera Jay-Z jako svého hudebního bosse. Podaří se jí díky němu prorazit?

Dvacetileté britské topmodelce je zřejmě modelingový svět, který jí mimochodem leží u nohou, málo a tak zkouší prorazit na hudební scéně. K tomu by jí měl pomoci světově uznávaný hudební producent a rapper Jay-Z, který je mimochodem manželem zpěvačky Beyoncé.

Modelka poslala své demo nahrávky jeho nahrávací společnosti, aby ji mohli brát vážně i po té hudební stránce. Jay-Z, který mimochodem složil hudbu k novému remaku Velký Gatsby, má pod svými křídly například popovou divu Rihannu, které dělá manažera. Zda bude i Cara šťastnou sázkou do loterie, to se teprve uvidí, pokud vůbec kývne na spoluporáci s ní.

Jay-Z zdroj: tisková zpráva

Cara má našlápnuto na hudební kariéru dobrým směrem alespoň tak, že se baví s těmi správnými lidmi. Jejími kamarádkami jsou právě Rihanna a Rita Ora.

"Cara hrozně moc touží po hudební kariéře a dostala už spoustu rad od Rihanny a Rity," řekl zdroj.

Společnost Roc Nation, kterou vlastní Jay-Z už má její nahrávky a Cara doufá, že se jim budou líbit a vezmou ji pod svá křídla. Dokonce se už s Jay-Z setkala nedavno v Londýně a sedli si.

Iva Frühlingová zdroj: tisková zpráva

Rapperova společnost se dále stará o takové hvězdy jako je Kylie Minogue, Shakira a Calvin Harris. Bude uznávaná modelka tou další?

Dobrý příklad by mohla najít i v České republice, kdy se modelka Iva Frühlingová pustila velmi úspěšně do hudební kariéry a v současnosti je uznávanou zpěvačkou a skladatelkou jak u nás, tak i například ve Francii.

...

Zatím bez komentáře, buďte první!