Michal Hrůza už je doma
zdroj: Profimedia

Michal Hrůza už je doma

1. 9. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Populární český zpěvák opustil rehabilitační kliniku. Nyní ho čekají speciální terapie.

Zpráva o Hrůzově propuštění se na Internetu objevila den po jeho třiačtyřicátých narozeninách. Lepší dárek si snad ani nemohl přát…

"Máme velkou radost, že se Michalův zdravotní stav zlepšil natolik, že mohl být propuštěn po měsíci a půl do domácího léčení se speciálním terapeutickým programem," napsala Hrůzova manažerka Martina Tůmová na jeho webové stránky a doplnila:

„Nadále však čeká Michala ještě dlouhá cesta k úplnému uzdravení, která nebude lehká.“

Tůmová rovněž poděkovala všem Hrůzovým fanouškům za „neuvěřitelnou podporu, která přinesla pozitivní výsledky a nám neskutečně pomohla v těžkých chvílích“.

Michal Hrůza zdroj: Profimedia

„Speciální díky pak patří do Městské nemocnice Ostrava primáři MUDr. Marianu Starému a jeho týmu JIP oddělení Neurochirugie a následně týmu přednosty Kliniky rehabilitace a tělovýchovného lékařství 2. LF UK a FN Motol v Praze Prof.PaedDr.Pavla Koláře, Ph.D,“ uvedla.

Konečně tak vyšlo najevo, kde se Hrůza po převozu z ostravské nemocnice vlastně léčil. Jeho rodina to totiž tajila.

Podle dostupných informací se Michal Hrůza momentálně potýká s takzvanou posttraumatickou amnézii, která se mj. projevuje výpadky paměti. Oba mladíci, kteří ho v půlce července napadli a vážně zranili, jsou stíháni na svobodě.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku