Markéta Irglová je rozvedená, těhotná a konečně šťastná!
zdroj: Profimedia

Markéta Irglová je rozvedená, těhotná a konečně šťastná!

26. 7. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Jedna z nejúspěšnějších českých zpěvaček, která jako jediná získala Oscara, je na jednu stranu tak nenápadná, až totálně vybočuje z řady.

Pětadvacetiletou rodačku z Valašského Meziříčí znají všichni hlavně díky roli ve filmu Once a následnému megaúspěchu s úvodní písní k filmu Falling Slowly, za kterou v roce 2007 společně se svým tehdejším přítelem Glenem Hansardem získali Oscara. Nyní se ale Markéta posunula o něco dál, dokonce až na Island, kam se přestěhovala za svým přítelem a islandským producentem v jedné osobě Miem Thorissonem, se kterým tam společně skládají hudbu a zároveň očekávají příchod jejich prvního potomka.

"Jsem těhotná! Jsem v sedmém měsíci a nadšena z těhotenství, stejně jako z představy na setkání s maličkou osobou za méně než tři měsíce," svěřila se svým fanouškům na facebooku Markéta se svou největší radostí.

Glen Hansard a Markéta Irglová zdroj: tisková zpráva

Zároveň odložila vydání své nejnovější desky. "Chtěla jsem začátkem srpna vydat album Muna, na němž jsem pracovala s Miem na Islandu, ale když jsme v březnu zjistili naši radostnou zprávu, rozhodli jsme se z pochopitelných důvodů vydání odložit, " vysvětlila.

Markéta už se také stačila jednou vdát, ale nikoliv za dlouholetého přítele a hudebníka Glena, nýbrž v červenci roku 2011 za amerického baskytaristu Tima Iselera, se kterým jí to bohužel vydrželo jen do ledna 2013, kdy pár oznámil, že se rozvádí. Nyní snad konečně našla tu správnou zem, muže svého života, ale i nový smysl života.

zdroj: YouTube.com

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku