Lady Gaga a Tony Bennett představili společný videoklip
zdroj: Profimedia

Lady Gaga a Tony Bennett představili společný videoklip

29. 8. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Na serveru YouTube.com se objevil očekávaný videoklip k singlu I Can’t Give You Anything But Love.

Autory povedeného klipu jsou Dorothy Fiels a Jimmy McHugh. Jedná se o tzv. Studio Video, což znamená, že oba slavné hudební interprety ukazuje ve studiu.

Jak možná víte, Bennett se rozhodl s Lady Gaga nahrát celé album. To dostalo jméno Cheek to Cheek a na pultech obchodů se objeví 23. září. Stojí za zmínku, že jejich duet Anything Goes se v americkém žebříčku Billboard umístil na prvním místě.

Lady Gaga a Tony Bennett zdroj: Profimedia

 „Zjistil jsem, že mladí lidé nikdy neslyšeli skvělou americkou hudbu, která se natáčela ve 20. a 30. letech minulého století. Tehdy zažívala populární hudba ve Spojených státech skutečnou renesanci. Měli jsme George Gershwina, Colea Portera, který je lepší než kdokoli, Irvinga Berlina, zkrátka nepřekonatelné autory, řekl osmaosmdesátiletý Tony v rozhovoru pro server Kultura.iDNES.cz a dodal:

 „Desku s Lady Gaga jsme nahráli, aby mladí lidé taky slyšeli tu skvělou hudbu. A nejen rokenrol.“

Dodejme, že Bennet – kterého Frank Sinatra označil za „největšího zpěváka všech dob“ - 20. září vystoupí v Kongresovém centru v Praze. Vstupenky jsou již v prodeji.

„Posluchači se mohou těšit na songy, které mě u vás proslavily. Mohou ale očekávat i nové písně ze zmíněného alba s Lady Gaga. Moc se do Prahy těším!" prozradil Bennett serveru Deník.cz.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!