Kristen Stewart a Taylor Lautner řádili v klubu Trobadour
zdroj: tisková zpráva

Kristen Stewart a Taylor Lautner řádili v klubu Trobadour

11. 3. 2013 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Do klubu Trobadour v západním Holywoodu minulý týden zavítala vzácná návštěva – Kristen Stewart a její herecký kolega z Twilight ságy Taylor Lautner.

Dvaadvacetiletá herečka na sobě měla stylové „The Body Shop“ triko, džíny a baseballovou čepici. Doprovázel ji o rok mladší Taylor Lautner v černém tričku, kalhotech i kšiltovce. Sympatický svalovec se pochopitelně těšil velkému zájmu přítomných žen a slečen.

Kristen se přišla podívat na koncert svého dlouholetého kamaráda Marcuse Fostera, v jehož videoklipu pro singl „I Was Broken“ hrála. Foster je rovněž spoluautorem známé písně „Let Me Sign“ (součást soundtracku k Twilight sáze).

Kristen Stewart zdroj: Profimedia

Kromě Kristen a Taylor dorazily i další známé osobnosti, jako například Tamra Natisin. Chyběl však Kristenin přítel Robert Patinsson, který v současnosti natáčí v Austrálii snímek The Rover. Některá média spekulují o tom, že Patinsson se s Kristen rozchází a zakázal ji, aby za ním do Austrálie jezdila.

V této souvislosti připomeňme, že zdaleka nejde o jediný případ z poslední doby, kdy byla Kristen viděna na veřejnosti právě s Taylorem Lautnerem. Randí spolu, nebo ne?

Zatím bez komentáře, buďte první!