Kim Kardashian: Kvůli charitě prodala osobní věci
zdroj: tisková zpráva

Kim Kardashian: Kvůli charitě prodala osobní věci

13. 11. 2013 – 11:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiatřicetiletá herečka a modelka opět dokázala, že lidské utrpení ji nenechává lhostejnou.

Kim Kardashian má velké srdce. Přibližně před rokem věnovala na charitu takřka sto párů svých luxusních bot a před několika dny společně se svoji maminkou (Kris Jenner), sestrami (Kourtney a Khloe) a dalšími příbuznými uspořádala v Los Angeles výprodej nepotřebných věcí.

Fanoušci rodiny Kardashianových tak měli v neděli 10. listopadu unikátní příležitost získat například talíře, polštářky či vybrané umělecké předměty patřící jejich idolům. A podle fotografií pořízených přítomnými reportéry si Kim a její nejbližší na nedostatek zájemců rozhodně stěžovat nemohli.

Kim Kardashian zdroj: Profimedia

Získané peníze byly rovným dílem rozděleny mezi dvě místní charitativní organizace - No Kid Hungry (bojuje proti dětskému hladu v Americe) a Greater Los Angeles Fisher House Foundation (pomáhá rodinám vojáků působících v zahraničních misích).

Připomeňme, že Kim se nedávno zasnoubila se svým přítelem Kanyem Westem. Ten ji požádal o ruku v den jejích narozenin - tedy 21. 10. - na baseballovém stadionu, který si za tímto účelem pronajal.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku