Kendra Wilkinson o údajné nevěře svého manžela: „Nevím, čemu mám věřit“
zdroj: tisková zpráva

Kendra Wilkinson o údajné nevěře svého manžela: „Nevím, čemu mám věřit“

25. 9. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Hank Baskett čelí spekulacím, podle kterých svou krásnou ženu podváděl s transsexuálním modelem.

Když devětadvacetiletá herečka a modelka jednoho krásného červnového večera relaxovala doma se svým mužem Hankem a jejich pětitýdenní dcerkou Alijah Mareh, měla pocit, že momentálně nemůže být šťastnější.

Pak ale zazvonil telefon.

„Byl to můj agent a ptal se, jestli je Hank právě teď někde poblíž. Já zalhala, že není a zeptala se, proč to chce vědět. A on mě úplně šokoval sdělením, že o něm kolují pověsti, podle kterých mě nejen pět let podváděl, ale ještě navíc s transsexuálním modelem!“ prozradila Kendra magazínu People.

Kendra Wilkinson zdroj: tisková zpráva

„Když jsem se na to Hanka zeptala, chtěl vědět, jestli si z něj nedělám srandu a pak mi řekl, že je to šílenství. … Tak jsem mu věřila,“ dodala.

Hvězda reality show The Girls Next Door se následně stáhla do ústraní. Komunikaci na sociálních sítích omezila na minimum a až doteď odmítala poskytovat rozhovory – především kvůli tomu, že jí stále pronásledují pochybnosti o manželově pravdomluvnosti a věrnosti.

„Vážně nevím, čemu mám věřit. Jenže tohle je skutečný život. Opravdu se to děje. Byly to nejtěžší čtyři měsíce mého života,“ uzavřela.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku