Kateřina Kristelová změnila striktní názor na plastiku prsou a jde pod kudlu!
zdroj: Profimedia

Kateřina Kristelová změnila striktní názor na plastiku prsou a jde pod kudlu!

27. 2. 2013 – 14:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

V roce 2010, kdy měla Kateřina před plánovanou svatbou s hokejistou Martinem Tůmou, se vyjadřovala o plastické operaci prsou dost negativně. Nyní je ale všechno jinak.

Třiatřicetiletá moderátorka prozradila, že si chce nechat vylepšit poprsí pomocí plastických chirurgů. Přitom v rozhovoru z roku 2010 pro jeden český server uvedla, že silikony by si jen tak udělat nenechala. "Neuznávám plastickou chirurgii, pokud pro ni není závažný důvod. A za závažný důvod nepovažuji změnu tvarů po porodu. Takže silikony fakt ne… Od toho je tady jiná armáda holek," svěřila se Kristelová.

Kazma a Kateřina Kristelová zdroj: Profimedia

Manželství s hokejistou Martinem Tůmou jí ale nevyšlo a není to tak dávno, co přiznala nový vztah s o šest let mladším moderátorem pořadu One man show Kazmou alias Kamilem Bartoškem. Ten ji také představil svým fanouškům ve svém pořadu na Streamu, kde oba všem ukázali, jak se k sobě mají. 

Moderátorka má s bývalým manželem Tůmou dvouletou dceru Claudii, kterou nyní vychovává sama. Na plastiku ale po porodu změnla názor a obzvlášť po kojení, které s tvarem poprsí v některých případech udělá své. S perfektně vytvarovanou postavou, kterou nyní konečně zase má si tak dodá sebevědomí ještě krásným poprsím.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku