Kateřina Hrachovcová se vrhla na malování
zdroj: Profimedia

Kateřina Hrachovcová se vrhla na malování

18. 9. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřicetiletá herečka měla před několika dny první vernisáž svých obrazů, které vytvořila technikou tzv. automatické kresby.

Na vernisáž, která se konala v pražské restauraci SaSaZu, dorazila celá řada celebrit - například Eva Pilarová či Radek John. A podle dostupných informací se jim líbila.

Kateřina při této příležitosti prozradila, že malování ji hodně bavilo už v dětství. Rozhodně však nepředpokládá, že by se tím jednoho dne živila.

„Byznys, to je práce. A ta má být v první řadě naším koníčkem. Mým velkým koníčkem - prací je i herectví. Být herečkou, někdy moderátorkou,“ konstatovala v rozhovoru pro server Revue.iDNES.cz.

Kateřina Hrachovcová zdroj: Profimedia

Bývalá hvězda seriálu Život na zámku rovněž prohlásila, že její práce - údajně silně ovlivněná prožitky z výuky léčení s Kateřininou duchovní průvodkyní, šamankou Karaimi - v sobě má velkou lásku a otevřenost.

„Tohle vím jistě. Ukazuje, co prožíváme všichni. Lásku, touhu, temnotu a hodně záře, kterou v sobě potlačujeme, protože se bojíme, aby to nebylo jakože blbý,“ řekla a dodala:

„Nejvíc prožitků mají v sobě akvarelové kresby. Zachycující mě osobně při vnímání toho, co zrovna prožívám, koho vidím a jak tu kterou situaci či osobu ‚čtu‘ a vnímám. Čistě pocitově a bez hodnocení.“

A si o jejích výtvorech myslíte vy?

Zatím bez komentáře, buďte první!