Justin Bieber už nechce pózovat s fanoušky, Azealiu Banks vykopli z Twitteru
Justin Bieber | zdroj: Profimedia

Justin Bieber už nechce pózovat s fanoušky, Azealiu Banks vykopli z Twitteru

18. 5. 2016 – 16:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Stephanie Davis

Britská herečka Stephanie Davis se postarala o pořádné pozdvižení, když na Instagramu oznámila, že čeká dítě se svým expřítelem Jeremym McConnellem. Současně Jeremyho nařkla z toho, že poté co mu tuto novinku oznámila, ji umístil na seznam blokovaných kontaktů. Později však inkriminovaný příspěvek smazala.

Stephanie Davis on instagram zdroj: mirror.co.uk

Justin Bieber

Justin Bieber opět čelí silné kritice. Rozhodl se totiž, že v budoucnu už se nebude se svými příznivci fotit. Netřeba asi dodávat, že těm se to ani trochu nelíbí. „Ty jsi takový č…k. Tví fanoušci jsou důvod, proč jsi tak úspěšný, jak jsi. Vyfotit se s nimi je to nejmenší, co pro ně můžeš udělat,“ vzkázal mu jeden z nich. Justinovu reakci si můžete přečíst níže.

Bieber vyjádření zdroj: Instagram

Karel Gott

Karel Gott informoval veřejnost o tom, že operace dutiny břišní, kterou před několika dny podstoupil ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí, proběhla dobře a bez komplikací. „Jsem v té nejlepší lékařské péči a je mi den ode dne lépe. Nějakou dobu ale ještě potrvá nezbytná rekonvalescence. A pak už hurá do života, zlehka i do toho pracovního. Všem, kteří na mě myslí, děkuji za povzbudivé vzkazy. Váš Karel Gott," dodal.

Karel Gott - vzkaz zdroj: facebook.com

Azealia Banks

Azealia Banks dostala opakovaného padáka z Twitteru. Důvodem byl její drsný útok na Zayna Malika, kterého mj. obvinila z vykrádání svých videoklipů. Na tom by ještě nebylo nic tak strašného, jenže kontroverzní americká rapperka si při psaní komentářů rozhodně nebrala servítky a použila řadu rasistických a homofobních výroků. Nakonec ale uznala pochybení a za své chování se omluvila.

Azealia Banks - omluva zdroj: Instagram

Selena Gomez

Selena Gomez po kratší odmlce přispěla na sociální sítě. A to povedeným snímkem, který ji zachycuje, jak v nádherných bílých šatech prochází hotelovou (?) chodbou. „Krátce po mé první show v Las Vegas. @alfredoflores,“ uvedla u ní.

Selena Gomez zdroj: Instagram

Aleš Brichta

Drsný rocker Aleš Brichta se prostřednictvím Facebooku pořádně opřel do kavárenského řetězce Starbucks. Vadí mu, že půllitrová láhev obyčejné vody zde stojí 69 Kč. „Představil jsem si důchodce, jak si koupí 5 litrů vody a je měsíc o hladu a zvedl se mi z toho žaludek,“ rozohnil se. Jak by tam ty důchodce někdo nutil chodit…

Rozzlobený Brichta zdroj: Facebook

James Blunt

James Blunt na Twitteru vrátil úder haterům, kterým se nelíbilo jeho nedávné vystoupení na Invictus Games v Orlandu. „Princ Harry. Textovkou. BOOM!“ odepsal uživatelce „Laura“ na její nevybíravý dotaz, kdo ho inkriminovanou akci pozval. Není bez zajímavosti, že zpěvákova pohotová odpověď rychle získala přes 1200 lajků a 3500 retweetů.

James Blunt odpověď zdroj: Twitter.com

Zatím bez komentáře, buďte první!