Jiří Langmajer a Adéla Gondíková si spolu poprvé vyšli do společnosti
zdroj: Profimedia

Jiří Langmajer a Adéla Gondíková si spolu poprvé vyšli do společnosti

20. 6. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Osmačtyřicetiletý Langmajer a o osm let mladší Gondíková sice tvoří pár už relativně dlouhou dobu, ale až dosud se spolu nikde neukázali.

Důvodem, proč se hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě a slavná moderátorka snažili svůj vztah držet pod pokličkou je s největší pravděpodobností to, že chtěli brát ohled na Jiřího manželku. Když totiž Kamila Langmajerová před dvěma lety zjistila, že jejich flirt přerostl v něco mnohem vážnějšího, psychicky se zhroutila.

Její kamarádka tehdy médiím prozradila, že Kamila se o nevěrách svého muže dozvěděla až od lidí, kteří se to dočetli v bulváru. Navíc vyšlo najevo, že známý představitel svůdníků jí zahýbal nejen s Gondíkovou, ale i s řadou dalších žen – například s Ivanou Jirešovou nebo Mášou Málkovou.

Jiří Langmajer a Adéla Gondíková zdroj: Profimedia

Nyní se však Adéla a Jiří se objevili na premiéře filmu Všiváci a dokonce společně zapózovali fotografům.

Otázkou ovšem je, zda se Langmajer dokáže změnit a přestane se otáčet za každou sukní. Nelze totiž předpokládat, že Gondíková by mu jeho zálety dlouhodobě tolerovala. Ostatně už v době, kdy ještě byla jen jednou z několika Jiřího milenek, údajně prohlásila, že by ocenila, kdyby úspěšný herec všechny své ostatní románky urychleně ukončil…

Zatím bez komentáře, buďte první!