Je to vůbec možné? Herzigová je i v šestém měsíci těhotenství neuvěřitelně sexy
zdroj: Profimedia

Je to vůbec možné? Herzigová je i v šestém měsíci těhotenství neuvěřitelně sexy

10. 1. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Že těhotenství může přidat na kráse, ukázala světoznámá česká modelka Eva Herzigová na akci v Londýně, které byla ozdobou.

Devětatřicetiletá supermodelka a herečka Eva Herzigová je v současné době v očekávání se svým třetím potomkem. Nový přírůstek do rodiny má přijít na jaře a velmi by si přála holčičku. Se svým manželem a italským podnikatelem Gregoriem Marsiajem má již dva kluky a to pětiletého George a dvouletého Philipeho. Naposledy se veřejnosti představila včera v Royal Albert Hall v Londýně, kde vystupovala kanadská zábavní cirkusová společnost Cirque du Solei s představením Kooza. Eva rozhodně nevypadala na to, že je v šestém měsící těhotenství a jen zářila. Její úžasně padnoucí outfit a spokojený úsměv na tváři, bez kterého je spatřena jen málokdy, její krásu jen podtrhnul.

herzigová fit zdroj: Profimedia

Eva žije s rodinou již delší dobu v Londýně a do Čech se vrací tak dvakrát až třikrát do roka. Kvůli dětem se chtěla usadit na jednom místě a kosmopolitní Londýn je pro ni to pravé. Vánoce strávili v manželově rodné Itálii, ale přesto Eva nedá dopustit na typicky české vánoční menu - kapra, salát a cukroví. Také české pohádky na Vánoce miluje.

Eva a Gregorio zdroj: Profimedia

Modelka ještě v listopadu přijela do Čech, aby si téměř po třech letech stoupla na molo a to pro nadaci své kamarádky Terezy Maxové a nedávno se také stala tváří značky Dior. Eva je jednou z nejkrásnějších a nejúspěšnějších českých modelek a ani věk jí neubírá na kráse, právě naopak.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku