Je to potvrzené! Víme kdo bude hrát v Padesáti odstínech šedi hlavní role!
zdroj: Profimedia

Je to potvrzené! Víme kdo bude hrát v Padesáti odstínech šedi hlavní role!

3. 9. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Dlouho očekávaný verdikt o tom, kdo bude hrát hlavní hrdiny ve zfilmovaném erotickém bestselleru je tady! Potvrdila ho dokonce samotná autorka knihy E.L. James.

Žádná Černá labuť Mila Kunis, kouzelnice Ema Watson, Gilmorka Alexis Bledel nebo naivní upírka Kristen Stewart, se kterými se povětšinou kalkulovalo. Před nedávnem jsme psali o další možné adeptce na hlavní roli Anastasie Steel v roli submisivní přítelkyně byznysmana Christiana Greye, kterou by mohla být třiadvacetiletá Dakota Johnson a opravdu ji bude hrát ona! Nakonec bude možná lepší, že není její tvář tak známá, jako u ostatních adeptek na hlavní roli. Pro samotnou Dakotu to bude životní příležitost, protože zfilmovaná verze knihy bude jedním z nejvíce očekávanýck snímků příštího léta.

Dakota Johnson zdroj: Profimedia

Hlavní mužskou roli, tedy dominantního třicátníka Christiana Greye, který bude mít ve své moci křehkou Anastasii, nemohl tým tvůrců svěřit snad lepšímu herci. Třiatřicetiletý Charlie Hunnam je pohledný, charismatický muž, ze kterého vyzařuje něco nepopsatelného, co by měl Christian mít. Snad budou i čtenářky knihy potěšeny výběrem herců, kteří budou mít nelehký úkol zavděčit se a přesvědčit natěšené fanoušky.

Charlie Hunnam zdroj: tisková zpráva

Charlie je opravdu k nakousnutí!

Charlie Hunnam zdroj: tisková zpráva

Autorka knihy oznámila výběr hlavních herců na svém profilu na Twitteru a je jasné, že ona nejlépe ví, jak oba aktéři mají vypadat. Charlieho výběr ohrožoval například i Robert Pattinson, ale autorka dala nakonec na ne příliš známé tváře. Premiéra filmu je naplánována na srpen příštího roku, takže se máme na co těšit.

Zatím bez komentáře, buďte první!