Iva Frühlingová s novým klipem a francouzským šarmem neustále překvapuje
zdroj: Facebook

Iva Frühlingová s novým klipem a francouzským šarmem neustále překvapuje

29. 7. 2013 – 13:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Iva své fanoušky potěšila zbrusu novým videoklipem, který se natáčel ve slunné Kalifornii, ale také barvou vlasů, která jí dodává šmrnc.

Jednatřicetiletá modelka a v neposlední řadě především zpěvačka a textařka se v českém showbyznysu příliš nevyskytuje a jak sama přiznává, ani po tom netouží. Modeling je pro ni druhořadý a nelze v něm otisknout svoji stopu. Naopak v hudbě si to Iva umí vynahradit! Není jen skvělou zpěvačkou, ale i textařkou. Nemá sice rozsah hodný Věry Špinarové, ale zato v malém českém hudebním rybníčku je jedna z nejlepších a její hudba je nenapodobitelná už tím, že hodně zpívá ve francouzštině. 

Ivě vyšel nový videoklip k písni HeyHeyHey a je to opravdu vydařený singl. Sice asi nedosáhne vysoké laťky, kterou Iva nasadila s albem Litvínov, ale je to určitý autorský posun. Novou hudební inspiraci čerpala na svých cestách v zahraničí, kde strávila bezmála rok a půl. Na její v pořadí již čtvrté album jí pomohl složit písničky člověk z L.A., který spolupracoval například s Nelly Furtado nebo Rihannou.

Velkou vášní zpěvačky je také psaní a její články o módě, životě nebo Francii si můžete přečíst na webu Elle.cz! Iva neoplývá skandály, a proto se příliš nevyskytuje na stránkách bulváru. Jako jedna z mála českých umělkyň má opravdu styl a vkus, který je inspirovaný jak jinak než její milovanou Francií. Není nic jednoduššího než žít si svůj malý sen, stejně jako Iva.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku