Fotbalista Necid na přehlídce modelek XXL. Kdo další dorazil?
zdroj: tisková zpráva

Fotbalista Necid na přehlídce modelek XXL. Kdo další dorazil?

20. 2. 2014 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Trend hubených manekýnek s chlapeckými postavami začínají nejen u nás válcovat plus size modelky. Minulý týden se jedna taková přehlídka konala v Praze, kde si ji nenechal ujít ani staronový kanonýr SK Slavia Praha.

Čtyřiadvacetiletý fotbalista Tomáš Necid, kterého si pražský klub vypůjčil jako hosta z CSKA Moskva, se Slavii vyplatil. Když je na hřišti, protivník dostává na frak. Vedle fotbalu se také účastní i nesportovních akcí, jako byla právě Valentýnská party v pasáži Černá růže, kam dorazil i s manželkou. Přehlídku nádherných a originálních kousků, které zde prezentuje butik Big and Beautiful si obléklo na třiadvacet plus size modelek a událost to byla opravdu velkolepá.

přehlídka XXL zdroj: facebook Andělsé pralinky

Akci si nenechal ujít ani italský Don Chuan českého showbyznysu Domenico Martucci, nebo bývalá česká Miss ČR modelka Jana Doleželová, která se zejména v poslední době nechvalně proslavila jako milenka českého miliardáře Karla Janečka.

Domenico Martucci zdroj: facebook Andělsé pralinky

Na přehlídce nechyběli skvělí kadeřníci ze salonu The Salon Libor Šula, vizážisté z Make Up Institute a celou akci osladily Andělské pralinky, které ocenili hlavně milovníci kvalitní čokolády.

Zatím bez komentáře, buďte první!